+30.2241068847          +30.6946696310          info@spanosthomas.eu          live:.cid.912cd03ac5bb338a

Σημαντική Ενημέρωση.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Πρέπει να Σας ενημερώσω ότι ο παρόντας διαδικτυακός τόπος, όπως και οι λοιποί που διατηρώ, πρόκειται σε λίγες ημέρες να τεθούν εκτός λειτουργίας, όπως με ενημερώνει η εταιρεία που φιλοξενεί τις διαδικτυακές μου δραστηριότητες και μπορείτε να λάβετε γνώση από τα ακολουθούμενα emails που μου έστειλε, πατώντας εδώ και εδώ, καθώς μέχρι και σήμερα δεν δυνήθηκα να πληρώσω τις οικονομικές υποχρεώσεις μου απέναντί της, όπως αυτές προκύπτουν από τα ακολουθούμενα τιμολόγια, γνώση των οποίων μπορείτε να λάβετε πατώντας εδώ και εδώ.  Φυσικά, όπως μπορείτε να κατανοήσετε, οι οικονομικές μου υποχρεώσεις δεν είναι μόνον αυτές.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Όπως γνωρίζετε από την περιήγηση σας στον παρόντα διαδικτυακό τόπο στις 12-07-2022 το επαγγελματικό μου αυτοκίνητο που απέκτησα σε εντελλόμενη πώληση  με μηχανική βλάβη, την οποία δεν ανελάμβανε κανένα συνεργείο να μου επισκευάσει, με εγκατέλειψε με βλάβη  που δεν δύναμαι οικονομικά να ανταπεξέρθω στην επισκευή του. Έκτοτε η δουλειά μου, που έκανα δύο (2) χρόνια να αναβιώσω καταστράφηκε δημιουργώντας  νέες υποχρεώσεις μου στην αγορά. Από τότε αφού ξεπούλησα τα εμπορικά αποθέματα που είχα διάγω με κάποια δανεικά και ‘’σκοτώνοντας’’ κάποια τιμαλφή που είχα. Πλέον δεν έχω περαιτέρω δυνατότητα διαβίωσης, πόσο μάλλον να πληρώσω τα τιμολόγια για τα sites.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Έχω πολλά χρόνια αφοσιωμένης εργασίας στο χώρο του εμπορίου, όπως ενδεικτικά προκύπτει  από την από 14-06-1982 βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος της Δ.Ο.Υ. Ρόδου. Τότε οικονομικής εφορίας Ρόδου. Όμως, όπως τεκμηριωμένα γνωστοποιώ στον παρόντα διαδικτυακό τόπο η Μαφία της Ρόδου δεν με άφησε να προκόψω και μου υφάρπαξε ότι από την μακροχρόνια εργασία μου απέκτησα, καθώς ελέγχει απόλυτα στο νησί δημόσιες υπηρεσίες και τραπεζικά καταστήματα, θεσμούς και αρχές δημόσιες και δημοτικές, όπως αποδεδειγμένα εκθέτω στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.
Αυτά τα γνώριζε ο εκλιπών αείμνηστος αδελφός μου Γιώργος, μιας και ο ίδιος είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μου βρει λύση και για αυτό με συνέδραμε οικονομικά για να μπορώ να διαβιώνω τουλάχιστον, όπως Σας εκθέτω στην εξ ανάγκης και μη έχοντας άλλη λύση κατατεθειμένη με αριθμό κατάθεσης 82/01-08-2022  αγωγή μου κατά των κληρονόμων του, ώστε να διεκδικήσω το κληρονόμημα που μου άφησε, των χιλίων ευρώ (1.000 €) τον μήνα. Τούτο που με ισχυρές συνθήκες μου κληροδότησε έπραξε καθώς εκείνος γνώριζε, όπως τελικά αποδεικνύεται,  ότι η αναγκαιότητα της ιδιοκτησίας μου στην νομιμοποίηση και αξιοποίηση της ιδιοκτησίας του Ανδρέα Φραγκίσκου Μαντζόν δεν θα μου επέτρεπε να μπορώ να έχω την δυνατότητα  ούτε να διαβιώ.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Όπως γνωρίζετε κατέθεσα ταυτόχρονα και την με αριθμό κατάθεσης 9/01-08-2022 κατατεθειμένη στην γραμματεία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, αίτηση μου ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μου χορηγηθεί άμεσα το κληροδότημα του εκλιπόντος αείμνηστου αδελφού μου Γιώργου. Η συγκεκριμένη αίτηση μου ορίστηκε να συζητηθεί κατά την δικάσιμο της 17-11-2022, όπως και συζητήθηκε.
Στις 20-02-2023, καθώς είχαν ήδη περάσει τρις (3) μήνες, από την συζήτηση της και επτά (7) από την κατάθεση της, απευθύνθηκα μετά του δικηγόρου μου Αναστάσιου Μπακαλούμα, στον Δικαστή Αξιότιμο Κύριο Αθανάσιο Τερζούδη ο οποίος έχει χρεωθεί την υπόθεση μου και ήταν υπηρεσία εκείνη την ημέρα, ώστε να μάθω σχετικά με την έκδοση απόφασης.  Ο συγκεκριμένος Δικαστής μας ενημέρωσε ότι υπήρχαν άλλες υποθέσεις μεγαλύτερης αναγκαιότητας της δικής μου να εκδώσει αποφάσεις και πως η υπόθεση μου θα είναι η επόμενη που θα εκδώσει.  Στο  ερώτημα μου δε πότε πιθανολογεί να γίνει αυτό, μας απάντησε εντός μηνός.
Στις 28-03-2023 απευθύνθηκα στην διευθύνουσα του Πρωτοδικείο Ρόδου Αξιότιμη Κυρία Ελισάβετ Λαφάρα, που ήταν υπηρεσία και της έθεσα το θέμα μου, οπότε και με ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος Δικαστής Αξιότιμος Κύριος Αθανάσιος Τερζούδης ευρίσκεται σε αναρρωτική άδεια δύο (2) μηνών.
Στις 25-04-2023 απευθύνθηκα εκ νέου στην διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Ρόδου Αξιότιμη Κυρία Ελισάβετ Λαφάρα και με ενημέρωσε ότι ο Δικαστής Αξιότιμος Κύριος Αθανάσιος Τερζούδης συνεχίζει να ευρίσκεται σε αναρρωτική άδεια και δεν δύναται να κάνει τίποτα περαιτέρω από τα να του κάνει μνεία της υπόθεσης μου, όπως και ήδη είχε πράξει.
Ωστόσο, όπως ενημερώθηκα από την γραμματεία του Πρωτοδικείου Ρόδου ο συγκεκριμένος Δικαστής, αν και σε αναρρωτική άδεια, στέλνει αποφάσεις, οπότε και ευελπιστώ και για την δική μου. 

Αγαπητοί αναγνώστες.
Εύχομαι πλήρη ανάρρωση στον Αξιότιμο Δικαστή Κύριο Αθανάσιο Τερζούδη. Προηγείται η υγεία όλων μας. Τα οικονομικά έρχονται έτσι και αλλιώς δεύτερα.
Υπομονή. 
Πέρασαν ήδη εννιά (9) μήνες από την κατάθεση των ασφαλιστικών μου και πέντε (5), βαδίζουμε στους έξη (6), από την συζήτηση τους. Μόλις μου επιδικαστεί η καταβολή του κληροδοτήματος του εκλιπόντος αείμνηστου αδελφού μου Γιώργου, πρόκειται να πληρώσω την εταιρεία που φιλοξενεί τα sites μου και τον παρόντα διαδικτυακό τόπο και να έχουμε και πάλι επαφή μαζί. Επί πλέον πρόκειται να αναβιώσω και πάλι την επαγγελματική μου δραστηριότητα για να δυνηθώ να ανταπεξέλθω στις υπέρογκες πλέον δημιουργημένες  οικονομικές υποχρεώσεις μου και προς το δημόσιο κυρίως.

Ρόδος 30-04-2023

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos