+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Σπανός Θωμάς – Δημήτριος Του Χρήστου

                                                                                                                                                     Προς Την
Ρόδος 02-04-2018                                                                                                                           Ελληνική Πολιτεία

                                                                      Θέμα: Ευχές – Νουθεσίες.

                  Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Αγαπητή Πολιτεία.
Είθε οι βουλευτές σου, να γίνουν διακόσιοι, (200).
Η λαϊκή παροιμία λέει: «όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει».

Είθε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, να μας στηρίξουν για το δικό τους κυρίως καλό, εμπράκτως και στο θέμα της εδαφικής μας ακεραιότητας.
Είναι μεγάλη η στήριξη που μας προσέφεραν σε οικονομικό επίπεδο.
Συνειδητοποίησαν ότι ενδεχόμενο δικής μας πτώχευσης, επρόκειτο να λειτουργήσει, ως ντόμινο, κυρίως και πρωτίστως, στους κόλπους της Ευρώπης.
Ωστόσο, τούτη η στήριξη αν δεν έχει συνέχεια, πρόκειται να καταστεί όχι μόνον ανώφελη, αλλά και επιζήμια.

Διαθέτουμε τα τελευταία εναπομείναντα ορυκτά ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη.

Τούτα, επιπρόσθετα για εμάς, είναι το μέσον της αποπληρωμής των οφειλών μας, τις περισσότερες από τις οποίες οφείλουμε στους Ευρωπαίους Εταίρους μας.
Πρέπει εμπράκτως να μας στηρίξουν στη διασφάλιση της ΑΟΖ μας.
Τα τελευταία εναπομείναντα ορυκτά ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη, είναι και δικά τους και πρέπει να μεριμνήσουν για την προστασία τους.
Έχουμε, έναν δύστροπο Γείτονα που τα εποφθαλμιά διαχρονικά και τελευταία, προκλητικά και επιτακτικά.
Έχουν αρχίσει ήδη να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου στην περιοχή μας.
Πρέπει οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας να μεριμνήσουν έμπρακτα και αποφασιστικά, αυτά να σιγάσουν.
Οι τελευταίες προσπάθειες συνετισμού της Γείτονος, απέβησαν άκαρπες.

Είναι αδήριτα αναγκαία η παρουσία μιας μοίρας Ευρωπαϊκών μαχητικών αεροσκαφών στο έτοιμο και επαρκές επιχειρησιακά αεροδρόμιο των Μαριτσών της Ρόδου.

Οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας, όπως έπραξαν σε οικονομικό επίπεδο και μας διέσωσαν οικονομικά δρώντας καίρια και αποφασιστικά, προστατεύοντας τη συνοχή τους και την πρόοδο και ευημερία τους.
Έτσι πρέπει να πράξουν και στο πεδίο της διασφάλισης των Ευρωπαϊκών τους συνόρων, που είναι αυτά που εμείς οριοθετούμε και περικλείουν
τα τελευταία εναπομείναντα ορυκτά ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη.

Αγαπητή Πολιτεία.
Οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας, πάσχουν και αυτοί όπως και Εσύ, από το σύνδρομο της πολυφωνίας και ασυνεννοησίας.
Ευελπιστούν μάταια, ότι το προσφυγικό και μεταναστευτικό, θα τους το λύσει η Γείτονα, αν της δώσουν μερικά δισεκατομμύρια.
Πλανώνται.
Η Γείτονα και τα χρήματα τους θα παίρνει, αιμορραγώντας τους οικονομικά και τις ροές των μεταναστών και προσφύγων θα αυξομειώνει κατά το δοκούν και με κριτήριο την οικονομική αφαίμαξη της Ευρώπης.

Αγαπητή Πολιτεία.
Η Ευρώπη και σε αυτό το θέμα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος καταδεικνύετε ότι από μόνοι μας αδυνατούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το παγκόσμιο θα έλεγα βάρος, που έχουμε επωμιστεί.
Υπάρχουν επαρκείς κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφραγμένες στο νησί της Λέρου, όπου μπορεί να χρηστεί κέντρο μεταναστευτικής και προσφυγικής φιλοξενίας και διαλογής με σκοπό τον επαναπατρισμό η την προώθηση προς άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Η Ευρώπη πρέπει να πάψει να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με την Γείτονα.
Έχουμε ήδη μεταβεί σε νέα παγκόσμια δεδομένα των διακρατικών σχέσεων.
Όλοι κλίνονται στο καβούκι τους, εφαρμόζοντας το νέο δεδομένο της υπερδύναμης, «πρώτα η Αμερική».
Οι ανακλήσεις διπλωματών, είναι στην ημερήσια διάταξη, της παγκόσμιας κοινότητας.    
Ας μην στρουθοκαμηλίζει η Ευρώπη.
Πρέπει να πάψει να στηρίζεται στη Γείτονα, με την οποία ερωτοτροπεί πολιτικοοικονομικά με την υπόσχεση της ένταξης της στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.
Αμφότεροι γνωρίζουν ότι αυτό ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί.
Η Ευρώπη πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, στεκάμενη στο πλάι μας, έμπρακτα και στο μεταναστευτικό – προσφυγικό και στη διασφάλιση των συνόρων μας, όπως έπραξε και σε οικονομικό επίπεδο.

Αγαπητή Πολιτεία.
Συν Αθηνά και χείρα κινεί.
Τα έχεις φορτώσει, όλα στους Ευρωπαίους Εταίρους μας και έχεις αφήσεις τις αγορές με τους εγχώριους εκπροσώπους τους να κάνουν αθέατα κουμάντο στη χώρα και να εξακολουθούν να την απομυζούν και να μεθοδεύουν και επιδιώκουν τη πτώχευση μας.
Πάρε παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί στην πανέμορφη Ρόδο μας.
Είναι ανεκτίμητη η σπουδαιότητα μας, για εσένα, πλέον του ότι είμαστε ο μεγαλύτερος οικονομικά αιμοδότης σου, αυτό το ευλογημένο από το ΘΕΟ μέρος, που αναδύθηκε ως δώρο και λάμπει ηλιόλουστο στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, το ποιο σπουδαίο κομμάτι της υφηλίου, που έχει προσελκύσει τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας, οριοθετεί τα τελευταία εναπομείναντα ορυκτά ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη που είναι δικά σου.
Αυτό το υπέρ πολύτιμο, από κάθε άποψη, κομμάτι της Ελληνικής επικράτειας, το έχεις αφήσει έρμαιο στη Μαφία της Ρόδου, στα
κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής.
Έχουν πολλά απωθημένα και τα εξωτερικεύουν διαχρονικά κατά των Ροδίων πολιτών που είναι ανά τους αιώνες, με στραμμένο το βλέμμα τους σε εσένα, παρά τους πολλούς και εναλλασσόμενους κατακτητές.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, με αφορμή τη χαλαρότητα στην οποία παραδόθηκε η χώρα με την μεταπολίτευση, άδραξαν την ευκαιρία και αναδόμησαν το προφίλ τους στην κοινωνία της Ρόδου, νομιμοποιώντας την παράνομη δράση τους, μοιράζοντας αφειδώς χρήμα που υπεξαιρούν από δημόσιο και ιδιώτες, με τις ευλογίες της Ελληνικής Πολιτείας διαχρονικά, έχοντας κάνει κατάληψη στις δημόσιες υπηρεσίες, τις Αρχές και τους Θεσμούς του νησιού.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής κρύβουν πολύ καλά, τα ενδόμυχα μίση και πάθη τους κατά του Ροδιακού λαού, οφειλόμενα στην ποταπή και δωσίλογη φύση τους και τα εξωτερικεύουν κάθε φορά σε έναν έκαστο από εμάς στρέφοντας τους προβολείς της κοινωνίας κατά εκείνου που θέλουν να πλήξουν.

Αγαπητή Πολιτεία.
Είθε, να κάνεις διακόσιους (200) τους βουλευτές σου.
Είθε, να πείσεις τους Ευρωπαίους εταίρους μας για την παρουσία μιας μοίρας Ευρωπαϊκών μαχητικών αεροσκαφών στο πανέτοιμο και επαρκές επιχειρησιακά αεροδρόμιο των Μαριτσών της Ρόδου.
Είθε, να κόψεις τα χέρια της  Μαφίας της Ρόδου,  των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, που έχει απλώσει στις Δημόσιες υπηρεσίες, τις Αρχές και τους Θεσμούς του νησιού.
                      Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ρόδος 02-04-2018

Ευελπιστώντας.
Θωμάς Χ. Σπανός.-

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos