+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Παρά την καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Γεώργιος Βονάκης δεν συμμορφώνεται και συνεχίζει να μας δημιουργεί πρόβλημα στο κτιριακό μας συγκρότημα, όπου δραστηριοποιούμαστε και βιοποριζόμαστε αγαστά πάνω από πενήντα επαγγελματίες.
Πρόσφατα απέσυρα από το χώρο μου ένα κουβούκλιο ενός φορτηγού αυτοκινήτου που είχα, με το επιπρόσθετο σκεπτικό να ελευθερωθεί ο χώρος μου και να παρκάρω το αυτοκίνητο μου, χωρίς οχλήσεις και δυσκολίες δημιουργούμενες  από τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’.
Δυστυχώς έσφαλα.
Μόλις το απέσυρα  τοποθέτησα εκεί το αυτοκίνητο μου, ώστε να ελευθερωθεί και ο χώρος πρόσβασης στην αδόμητη ιδιοκτησία μου.
Την ίδια ημέρα Τρίτη 16-06-2020 που απέσυρα το κουβούκλιο και πάρκαρα στη θέση του το αυτοκίνητο μου, πήγα παραγγελία σε πελάτη μου.
Όταν γύρισα η θέση μου είχε καταληφθεί από τον ‘’κύριο’’ Βονάκη Γεώργιο.
Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της μακροχρόνιας υπομονής και ανοχής μου για τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’.
Αμέσως, αντί άλλης αντίδρασης που θα με καθιστούσε υπόλογο, αποφάσισα την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του.
Συνέταξα την με αριθμό κατάθεσης 738/16-06-2020 αίτηση μου προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου, μετά της ζητούμενης συμπληρωματικής, ώστε να μου χορηγηθεί νομική βοήθεια διορισμού δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή για να καταθέσω αίτηση ασφαλιστικών  μέτρων και αγωγή κατά του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ Γεώργιου Βονάκη.
Το αίτημα μου έγινε δεκτό και δια της υπ’ αριθμόν 101/18-06-2020 Πράξης χορήγησης νομικής βοήθειας διορίστηκαν ο δικηγόρος Ρόδου Αναστάσιος Μπακαλούμας και ο δικαστικός επιμελητής Σίμος Καρακόπουλος ώστε να με συνδράμουν για την διεκπεραίωση των αιτούμενων δικαστικών μου ενεργειών κατά Γεώργιου Βονάκη.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Με αριθμό κατάθεσης 256/26-06-2020 δικογράφου στο Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων του Πρωτοδικείου Ρόδου, κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών Μέτρων Ρύθμισης κατάστασης κατά του ‘’κυρίου’’ Γεώργιου Βονάκη.
Τούτη ορίστηκε να συζητηθεί στις 12-10-2020.
Τούτης μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας και εδώ.
Τούτη θέτω στη διάθεση Σας και αυτούσια, ως έχει κατωτέρω.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Έπεται, εν ευθέτω  χρόνο και η αγωγή μου.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Όπου δεν πίπτει λόγος, εν έτη 2020, δεν πίπτει ράβδος, αλλά κατατίθενται ασφαλιστικά και αγωγές.

Ρόδος 27-06-2020

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ


ΑΙΤΗΣΗ

(Ασφαλιστικά μέτρα για ρύθμιση κατάστασης)

Του Θωμά - Δημήτριου Χρήστου Σπανού, κατοίκου Ρόδου 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, επαγγέλματος εμπόρου με ΑΔΤ: ΑΗ950857, (ΑΦΜ: 027637336).


ΚΑΤΑ

Του Γεώργιου Βονάκη, κατοίκου Ρόδου, επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών, στο 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, (ΑΦΜ: 028230050).

___________________________***__________________________


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Είμαι ιδιοκτήτης δύο μελλοντικών οριζόντιων ιδιοκτησιών, των ΓΑΜΜΑ (Γ) και ΨΗ ΗΤΤΑ (ΨΗ), στην 84 Κτηματολογική Μερίδα Γαιών Ρόδου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση από:

 1. Το υπ’ αριθμόν 4047/29-04-2011 (σχετικό 01) τοπογραφικό διάγραμμα του Κτηματολογίου Ρόδου.
 2. Το υπ’ αριθμόν 16068/11-08-2010 (σχετικό 02) πωλητήριο συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Αγάπης Καλομοίρη Χατζηδιάκου, διά του οποίου μεταβίβασα από την εταιρεία μου «ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ» στην άλλη εταιρεία μου «ΠΥΓΜΗ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ» την αδόμητη ιδιοκτησία μου.
 3. Την υπ’ αριθμόν 16228/03-12-2008 (σχετικό 03) συμβολαιογραφική πράξη σύστασης της εταιρείας «ΠΥΓΜΗ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ» της οποίας κατέχω τα πεντακόσια ενενήντα εννέα από τα εξακόσια εταιρικά μερίδια της, (599/600).
 4. Την υπ’ αριθμόν 47/2014 (σχετικό 04 α΄) απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, διά της οποίας μου αναγνωρίστηκε τελεσίδικα (σχετικό 04 β΄), το δικαίωμα κτήσης με χρησικτησία του υφιστάμενου – οικοδομημένου ισογείου του κτιρίου ΓΑΜΜΑ (Γ), όπως αυτό διαφαίνεται στην φωτογραφία (σχετικό 05).

Στην περιοχή είμαι από τους πρώτους που ήρθαν και στο συγκεκριμένο υφιστάμενο ισόγειο κτίριο (σχετικό 05), κατοικοεδρεύω και ασκώ της επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Στην 84 ΚΜΓΡ δε, είμαι ο πρώτος, εξ όλων όσων σήμερα εδρεύουν και ασκούν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, στο υφιστάμενο κτιριακό συγκρότημα.
Πάντα σε όλες τις κοινωνίες μικρές η μεγάλες υπάρχουν και κακές εξαιρέσεις ανθρώπων που διαταράσσουν την αρμονική συνύπαρξη των μελών τους.
Στο κτιριακό συγκρότημα στο οποίο δραστηριοποιούνται πάνω από πενήντα επαγγελματίες και επιχειρήσεις συνυπάρχουμε αρμονικά, δεν θα έλεγα ιδανικά.
Όμως, κατά κανόνα δεν έχουμε μεταξύ μας προστριβές, ούτε και διαμάχες.
Η εξαίρεση που διαταράσσει την αρμονική λειτουργία της μικρής, αλλά δυναμικά δραστηριοποιούμενης επαγγελματικής και επιχειρηματικής κοινωνίας μας, είναι ο καθού.
Να σημειωθεί ότι είναι από τους ελάχιστους που είναι ενοικιαστής.
Οι περισσότεροι που ασκούμε τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα της 84ΚΜΓΡ στην περιοχή Σγουρού, είμαστε ιδιοκτήτες και σας βεβαιώνω έχουμε ακριβοπληρώσει όλοι μας την ιδιοκτησία μας και ταλαιπωρούμαστε ακόμη όλοι μας από τον αρχικό ιδιοκτήτη, τον γνωστό ‘’κύριο’’ Ιωάννη Μανουσέλη.
Ο καθού δε σέβεται καθόλου την κατανόηση και την ανοχή όλων μας, στον βιοπορισμό του, κάτι που δεν εκτιμά και ο ίδιος δεν σέβεται τον βιοπορισμό των άλλων.
Τον έχουμε όλοι μας ανεχτεί, όμως υπάρχουν και όρια, τα οποία έχει ήδη προ πολλού ξεπεράσει.
Έχουν προβεί, αναποτελεσματικά έως και σήμερα σε καταγγελίες στην αστυνομία, την εισαγγελία και άλλες υπηρεσίες γείτονες μου, κατά του καθού, καθώς εμποδίζει γενικά την αρμονική συνύπαρξη όλων μας και ειδικότερα τον βιοπορισμό μας.
Το γεγονός της αναποτελεσματικότητας έως και σήμερα των καταγγελιών, του έχει προσδώσει αποθράσυνση και εκμεταλλεύεται τα όρια και την ανοχή όλων μας, με εμένα να με εξωθεί στην με αριθμό κατάθεσης 255/15-05-2020 (σχετικό 06) καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, κοινοποιώντας στον Περιφερειάρχη μας, με αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης 4223/14-05-2020 (σχετικό 09), το Δήμαρχο μας με αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης 2-20346/14-05-2020 (σχετικό 10) και την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία σχημάτισε αυτεπάγγελτα την με Α.Β.Μ.: Α2020/1839 Δικογραφία.
Τη συγκεκριμένη δε καταγγελία μου σας κομίζω και επικαλούμαι ως κύριο και αναπόσπαστο περιεχόμενο της παρούσης, (σχετικό 07) μετά των σχετικών που την τεκμηριώνουν, (σχετικό 08).
Επειδή στις 28-05-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 τετραμελής επιτροπή του Κ.Ε.Π.ΠΕ. Δωδεκανήσου πραγματοποίησε  αυτοψία και σύναψε την υπ’ αριθμόν 335/18-06-2020 (σχετικό 11) έκθεση αυτοψίας.
Επειδή  ο καθού έλαβε γνώση της ανωτέρω έκθεσης αυτοψίας, διά του υπ’ αριθμόν 337/19-06-2020 (σχετικό 12) διαβιβαστικού εγγράφου του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Επειδή ο καθού αμφισβητεί την ιδιοκτησία μου και διαδίδει σε όλους ότι η μεν αδόμητη είναι του δημοσίου και η δομημένη δεν είναι δική μου.
Επειδή ο καθού αμφισβητεί την ιδιοκτησία μου και ενώπιον αρχών, όπως στις 05-09-2019 ενώπιον δύο αστυνομικών που επιλήφθηκαν μεταξύ μας επεισοδίου και στις 28-03-2020 ενώπιον της τετραμελούς επιτροπής του Κ.Ε.Π.ΠΕ. Δωδεκανήσου, η οποία διενήργησε την αυτοψία, ένεκα η ανωτέρω υπ’ αριθμόν 335/18-06-2020 (σχετικό 11) έκθεση αυτοψίας.
Επειδή ο καθού με καθυβρίζει συνεχώς και  καθημερινά ενώ περπατώ στον κοινόχρηστο χώρο  του κτιριακού μας συγκροτήματος.
Επειδή ο καθού με καθυβρίζει, χωρίς να προβαίνω  σε καμία απολύτως προκλητική η άλλη ενέργεια μου, που να δικαιολογεί τις ύβρεις του.
Επειδή ο καθού με υβρίζει και με απειλεί συνεχώς.
Ενδεικτικά:
Τρελό, μ_ _ _κα, καράφλα, ούστ κοπρόσκυλο πάνε να δουλέψεις, φίδι κολοβό, σε τάιζα και σε πότιζα, καράφλα θα σε γ_ _ _σω, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…
Και άλλα πολλά, που ‘’κλείνω τα αυτιά’’ μου, να μην τα ακούω και που δεν με αφορούν και ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μου.
Επειδή τα ανωτέρω πράττει και ενώπιον αρχών, όπως την 05-09-2019 ενώπιον δύο αστυνομικών και την 28-05-2020 ενώπιον της τετραμελούς επιτροπής του  Κ.Ε.Π.ΠΕ. Δωδεκανήσου.
Επειδή πλέον λόγων, αμφισβητεί και διά έργου την ιδιοκτησία μου, προκλητικά και μακροχρόνια δημιουργώντας μου επιπρόσθετα καθημερινή δυσκολία στις δραστηριότητες μου και κυρίως στο παρκάρισμα και ξεμπαρκάρισμα του αυτοκινήτου μου.
Επειδή λόγο της δυσκολίας στην οποία μακροχρόνια μου δημιουργεί  στο παρκάρισμα εναποθέτοντας τα απόβλητα του στο δικό μου χώρο, έχω  σπάσει δύο προφυλακτήρες του αυτοκινήτου μου και το τοιχίο που ευρίσκεται στο χώρο που παρκάρω το αυτοκίνητο μου (σχετικό 13),  προκειμένου  να αποφύγω να ακουμπήσω τα απόβλητα του, καθώς κάθε φορά που παρκάρω και γυρνάω προς την μεριά του, τον βλέπω να παρατηρεί μην του τα τρακάρω, ώστε να μου ζητήσει και τον λόγο.
Επειδή προς τούτο εναποθέτει απόβλητα, αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά του, περιορίζοντας μου σημαντικά το χώρο μου έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου, αποκλείοντας μου τη δυνατότητα να παρκάρω και ξεπαρκάρω με το αυτοκίνητο μου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση από την με αριθμό κατάθεσης 255/15-05-2020  (σχετικό 06) καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
Επειδή παρά τα ανωτέρω, συνεχίζει να με προκαλεί, να εναποθέτει αυτοκίνητα δικά του και πελατών του στο μέρος μου, δημιουργώντας μου δυσκολία στο παρκάρισμα και ξεμπαρκάρισμα του αυτοκινήτου μου, αμφισβητώντας εμπράκτως την ιδιοκτησία μου, ως ενδεικτικά εκθέτω κατωτέρω:
Στη φωτογραφία της 01-06-2020  (σχετικό 14), φαίνεται να έχει παρκάρει αυτοκίνητο δίπλα στο δικό μου, χωρίς να μου αφήνει περιθώριο ούτε να μπω σε αυτό, ούτε και να ξεμπαρκάρω.
Στη φωτογραφία της 02-06-2020  (σχετικό 15), φαίνεται ακριβώς το ίδιο.   
Οι ανωτέρω φωτογραφίες, είναι ενδεικτικές κατά την διάρκεια της ημέρας και μόνον.
Παραδειγματισμένος από τον γείτονα μου απέναντι, τορναδόρο κύριο Παύλο Σπυρίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει με τον καθού το ίδιο πρόβλημα με εμένα, σε μικρότερο βαθμό και για να μην του κλείνει το αυτοκίνητο του και το μαγαζί του, βάζει καθημερινά ένα από τα εργαλεία του (σχετικό 16), έβαλα και εγώ ένα σκαμνί που είχα, ώστε να αποτρέψω να με κλείνει με τα δικά του και των πελατών του αυτοκίνητα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (σχετικό 17).
Η συγκεκριμένη ενέργεια μου, απέφερε αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (σχετικό 18), όπου με έχει και πάλι αποκλείσει, μάλιστα επιδεικτικά και παντελώς, θέτοντας σε αχρηστία το σκαμνί που έβαλα ώστε να τον εμποδίσω να με κλείνει.
Το δε σκαμνί εξαφανίστηκε και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιος μου το πήρε.
Στην προσπάθεια μου να απαλλαγώ από τον καθημερινό εγκλεισμό  του αυτοκινήτου μου και για να ελευθερωθεί ο χώρος, έδωσα το κουβούκλιο του φορτηγού που είχα και ευελπιστούσα να αξιοποιήσω στη δουλειά μου.
Τούτο απομακρύνθηκε από το χώρο στις 16-06-2020 ημέρα Τρίτη το πρωί περί τις 08:00 ώρα, (σχετικό 19), αφού προηγούμενα ο άνθρωπος που του έδωσα το κουβούκλιο συνεννοήθηκε εκείνος με τον καθού να βγάλει για τον σκοπό αυτό τα απόβλητα του από έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου, (σχετικό 20).
Ο χώρος ελευθερώθηκε και τοποθέτησα το αυτοκίνητο μου, ποιο πίσω στη θέση του κουβούκλιου, ώστε να ελευθερωθεί  και η πρόσβαση στο οικόπεδο μου, όπου η αδόμητη ιδιοκτησία μου (ΨΗ), (σχετικό 21).
Τοποθέτησα και έναν κουβά αντί για το σκαμνί που μου πήραν, δεν γνωρίζω ποιος,  ώστε να μην με κλείνουν και πάλι και δεν μπορώ να ξεμπαρκάρω το αυτοκίνητο μου, (σχετικό 21).
Περί ώρα 11:00 της ιδίας ημέρας 16-06-2020, πήγα παραγγελία σε πελάτη μου στο χωριό Δαματριά.
Όταν γύρισα ο καθού είχε τοποθετήσει στη θέση μου αυτοκίνητο που μόλις είχε επισκευάσει και μου πήρε το χώρο που πάρκαρα, (σχετικό 22).
Ο καθού δεν αμφισβητεί μόνον την ιδιοκτησία μου.
Ο καθού δεν με υβρίζει μόνον για να με απαξιώσει, ταπεινώσει, ευτελίσει.
Ο καθού επιδιώκει, μάλιστα έντονα και επαναλαμβανόμενα, να προκαλέσει την εξωτερίκευση της οργής μου και να αυτοδικήσω εναντίον του.
Ο καθού έχει στόχο να με εξοντώσει οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά, βιολογικά, μάλιστα καθοδηγούμενος τους τελευταίους μήνες από τον Ιωάννη Μανουσέλη, με τον οποίο έχει συχνές προς τούτο επαφές, κάτι που έχω θέση υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση από την από 16-10-2019 εγχειρισμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου Αίτηση μου, (σχετικό 23).
Επειδή ο καθού τα ανωτέρω επιδιώκει έντονα και καθημερινά, εκδηλώνοντας  προς τούτο μεγάλη εμμονή, μάλιστα ανυποχώρητη όπως εκδήλωσε με την τοποθέτηση του αυτοκινήτου (σχετικό 22) μόλις πήγα παραγγελία, ώστε να κάνει κατάληψη του χώρου που την ίδια ημέρα ελευθέρωσα, απομακρύνοντας το κουβούκλιο (σχετικό 19), αναγκάστηκα στην κατάθεση της υπ’ αριθμόν 738/16-06-2020 (σχετικό 24), μετά της συμπληρωματικής της (σχετικό 25), αίτησης μου στη γραμματεία του Πρωτοδικείου Ρόδου, προκειμένου να μου χορηγηθεί η απαιτούμενη νομική βοήθεια, ώστε να καταθέσω την παρούσα προς αποφυγή διενέργειας ανεξέλεγκτων καταστάσεων από τον καθού.
Ο καθού συνέχισε, ως και σήμερα με μεγάλη εμμονή.
Το αυτοκίνητο που τοποθέτησε (σχετικό 22) απομακρύνθηκε, προφανώς το πήρε ο ιδιοκτήτης του και αμέσως τοποθέτησε προχείρως, άλλο (σχετικό 26), για να κάνει κατάληψη του χώρου.
Μόλις δε έφυγα τοποθέτησε τούτο με επιστασία ώστε να μου δημιουργεί και πάλι πρόβλημα στο παρκάρισμα με κίνδυνο να του το τρακάρω και να βρεθώ υπόλογος, καθώς μου περιόρισε το χώρο που πάρκαρα, (σχετικά 27,  28).
Από φωτογραφία της 22-06-2020 (σχετικό 29) φαίνεται ο αποκλεισμός και πάλι του αυτοκινήτου μου, ώστε να μην μπορώ να ξεμπαρκάρω, τοποθετώντας και άλλο αυτοκίνητο και το μηχανάκι του.
Από τις φωτογραφίες της 23-06-2020 (σχετικά 30, 31) φαίνεται να έχει μονιμοποιήσει το μπλέ αυτοκίνητο δίπλα στο δικό μου, δημιουργώντας μου μόνιμο πρόβλημα στο παρκάρισμα και να τοποθετεί εναλλακτικά άλλα αυτοκίνητα δίπλα στο μπλέ, δημιουργώντας καθημερινά αποκλεισμό και δυσκολία στη διέλευση άλλων αυτοκινήτων, (σχετικό 32).
Επειδή όλα τα ανωτέρω αναφερόμενα, είναι ενδεικτικά της συμπεριφοράς του καθού και προς απόδειξη έχω πλειάδα και άλλων φωτογραφιών.  
Επειδή ο καθού δεν παίρνει από λόγια, καθώς όλοι στο κτιριακό μας συγκρότημα του έχουν κάνει σχετικές παρατηρήσεις.
Επειδή καθημερινά αναιτίως και ανελλιπώς επιχειρεί και επιδιώκει με τα ανωτέρω και την εν γένει προκλητική συμπεριφορά του την εκμαίευση της οργής μου.
Επειδή παίζει καθημερινά με τα νεύρα μου και τις ανθρώπινες αντοχές και ανοχές μου. 
Επειδή εξαιτίας του κινδύνου και του κατεπείγοντος και για την αποτροπή τυχόν περαιτέρω δυσάρεστων και επιβλαβών προς εμένα   καταστάσεων, πρέπει να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
Επειδή εν προκειμένω συντρέχει νόμιμη περίπτωση να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα υπό την μορφή της ρύθμισης κατάστασης, καθόσον υπάρχει επείγουσα περίπτωση και επικείμενος κίνδυνος, όσον αφορά το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, στην υγεία μου, στην ηρεμία και ειρήνη μου, την ιδιοκτησία μου, ούτως ώστε να υποχρεωθεί ο καθού να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα μου και να αμφισβητεί την ιδιοκτησία μου, με οιονδήποτε τρόπο και ειδικότερα:

 1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
 2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
 3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
 4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
 5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό, των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου, κανένα αντικείμενο δικό του η των πελατών του.
 6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

Επειδή η αίτηση μου είναι αληθινή, αποδεικνύεται δε από έγγραφα, φωτογραφίες και μάρτυρες. 


Για τους λόγους
αυτούς

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.


 Ζητώ

 1. Να γίνει δεκτή η αίτηση μου.
 2. Να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
 3. Να υποχρεωθεί ο καθού, να συμμορφωθεί στα κάτωθι:
  1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
  2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
  3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
  4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
  5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό, των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου, κανένα αντικείμενο δικό του η των πελατών του.
  6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

   4. Να καταδικαστεί ο καθού στην δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου.


Ρόδος 26-06-2020

Ο αιτών                                             Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Θωμάς Χ. Σπανός                              Αναστάσιος Ε. Μπακαλούμας

 

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos