+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Η μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής είναι πανούργα και δολοπλόκος.
Έχει διαβρώσει σε βάθος χρόνου δεκαετιών ένα έκαστο Αξίωμα, Αρχή και Θεσμό του νησιού.
Έχει τις κεντρικές γνωριμίες, με τις θέσεις  κλειδιά ενός εκάστου των Υπουργείων και δη αυτό της Δικαιοσύνης.
Φροντίζει να δίνει τις δικές της κατευθύνσεις σε έναν έκαστο μετατιθέμενο στο νησί υπηρετούντα.
Αν δε, δεν ακολουθούνται οι εντολές της και τα σχέδια της,  απλά τους στέλνει από εκεί που ήρθαν.
Μην νομίζετε  δε,  ότι σπαταλάει και πολύ χρήμα για να επιβάλει τη γνώμη της, στα Αξιώματα, τις Αρχές και τους Θεσμούς.
Πιθανόν αυτό κάποτε να συνέβαινε, τώρα που έχει τον απόλυτο έλεγχο των αποφάσεων, όσων υπηρετούν στο νησί, πολλές φορές, θα έλεγα, αρκεί και ένα ευτελές τίμημα, όπως λόγου χάριν ένα κομμωτήριο, για να εκμαιεύσει την απόφαση, κατά πως τα συμφέροντα της ορίζουν, εξωθώντας σε παράβαση καθηκόντων και κατάχρηση εξουσιών.
Εκμεταλλεύεται τα μικρά ανθρώπινα ελαττώματα, όπως λόγου χάριν, τον ναρκισσισμό, τον γυναικείο φυρομυαλισμό (φύρα – μυαλό), (Ο Πατέρας μου, έλεγε: μακρύ μαλλί και λίγη γνώση), την ανάγκη που έχει ο κάθε ένας που συγκεντρώνει εξουσίες, (τις οποίες η Ελληνική Πολιτεία του τις έχει εκχωρήσει να τις ασκεί χρηστά και με σωφροσύνη),  να επιδείξει  τη δύναμη του, να δείξει ποιος η ποια είναι.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Είναι λυπηροί, οι συνειρμοί των σκέψεων Σας, που προκύπτουν από τη γνώση του παρόντος άρθρου.   
Ωστόσο, μπορεί η αλήθεια να είναι πικρή, όπως λέγεται, μα απαραίτητη και αδήριτα αναγκαία, καθώς μόνο σε αυτήν, εκλαμβανόμενη ως θεμέλιο, οικοδομούνται πάσης φύσεως οικοδομήματα,  ψιλά και γερά που αντέχουν στο χρόνο και τις κακουχίες.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής και δη η δωσίλογη και κλέφτρα μαμά τους, επένδυσαν στο ψέμα, τη συκοφαντία, την απειλή, τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό, ενδεδυμένα με υπέρμετρη αδιαλλαξία, υπεροψία και αλαζονεία.  Ήρθε η ώρα, το σαθρό οικοδόμημα τους,  να καταρρεύσει, σαν χάρτινος πύργος.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Ουδεμία απολύτως πρόθεση, δεν είχα και ούτε έχω να ασχολούμαι με τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής και τα καμώματα τους.
Άλλοι είναι Εκείνοι που θα έπρεπε να ασχολούνται.
Εξ άλλου, Είστε σε θέση να γνωρίζετε ότι αναρτώ στον συγκεκριμένο και για αυτό τον σκοπό δημιουργημένο, παρόντα διαδικτυακό τόπο, τα απολύτως αναγκαία προς ενημέρωση Σας.  
Δεν έχω κανένα απολύτως συγγραφικό κίνητρο, πολύ δε περισσότερο καμία απολύτως πρόθεση, έκθεσης οιουδήποτε προσώπου, Αρχής η Θεσμού.
Όμως, δεν μου έχουν αφήσει κανένα περιθώριο και όπως έλεγε η μάνα μου η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει και εν τέλει αν δεν ειπωθούν κάποια πράγματα αρμοδίως, μάλιστα αιχμηρά, προς αφύπνιση,  πως θα διορθωθούν; 

Αγαπητοί αναγνώστες.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, δρουν εναντίον μου ύπουλα και υποχθόνια, με σκοπό να με εκθέσουν και να με καταστήσουν αναξιόπιστο, πολύ δε περισσότερο να με εξωθήσουν σε απονενοημένες ενέργειες, που θα με καταστήσουν υπόλογο, με το να παρεκτραπώ χειροδικώντας και αυτοδικώντας.
Μου έχουν προς τούτο στερήσει, απλές ανθρώπινες βασικές ανάγκες διαβίωσης.      
Σας βεβαιώνω, καμία απολύτως πρόθεση δεν είχα να προβώ σε κατάθεση έγκλησης κατά της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση κατωτέρω.
Το γεγονός ότι τούτη κατέθεσα την τελευταία εμπρόθεσμη ημέρα, μαρτυρεί τούτη την πρόθεση μου.
Τούτη την πρόθεση μου, να μην καταθέσω δηλαδή έγκληση κατά της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου, επίσης μαρτυρεί  το γεγονός ότι τούτη εναπόθεσα στην μέριμνα του Αξιότιμου Αντεισαγγελέα Εφετών Σύρου Κυρίου Οικονόμου Γεώργιου.
Όμως, ως ανωτέρω Σας έχω εκθέσει, τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής δρουν ύπουλα και υποχθόνια. Η έγκληση μου  λοιπόν, κατά της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου, Σας βεβαιώνω είναι  αποτέλεσμα επίκαιρης και αθέατης εξώθησης. Είναι ενέργεια, άμυνας.

Αγαπητοί αναγνώστες.  
Είναι δεδομένος ο σεβασμός μου σε συγκεκριμένα Πρόσωπα,  Αξιώματα, Αρχές  και Θεσμούς.

Κανείς απολύτως όμως, δεν είναι πάνω από τη ζωή μου.


Ως εκ των ανωτέρω λοιπόν, που περιήλθαν εις γνώση Σας, συμπληρωματικά θέτω στη διάθεση Σας την έγκληση μου, μάλιστα και  εγχειρισμένη,  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, κατά της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου Θωμαΐτσας Πατρώνας και τα συνοδευτικά αυτής έγραφα, ήτοι:  

 1. Την υπ’ αριθμόν 18/19-04-2018 πράξη της προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου, διά της οποίας είχε συνειδητή πρόθεση, ανακαλώντας τη χορήγηση νομικής βοήθειας που η ίδια μου χορήγησε και απορρίπτοντας τις νέες αιτήσεις μου, με τα νέα δεδομένα των μειωμένων ήδη πενιχρών εισοδημάτων μου, να μου στερήσει τη δυνατότητα να αμυνθώ κατά των παρανόμως κατατεθειμένων εφέσεων του δικηγόρου Στεφανίδη Στέφανου.
  Με αφορμή τούτη την έγκληση μου, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε γνώση του ‘’έργου’’ του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ στο άρθρο Στεφανίδης Στέφανος (Δικηγόρος),  το οποίο άμεσα πρόκειται να θέσω στη διάθεση Σας. (Τέθηκε την 01-09-2018).     
 2. Την με αριθμό 247/23-04-2018 πρωτοκόλλου Προέδρου Εφετείου Δωδεκανήσου, που πήρε αριθμό 92 Γραμματείας Εφετείου Δωδεκανήσου, Προσφυγή μου Ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου.   
 3. Τις προτάσεις μου, κατατεθειμένες στη γραμματεία του Εφετείου Δωδεκανήσου την 26-04-2018, ημέρα συζήτησης της Προσφυγής μου.
  Παρακαλώ, δώστε την  δέουσα προσοχή και μέριμνα Σας,  ειδικά στο σημείο που αναφέρομαι σε θέματα λειτουργίας του Εφετείου Δωδεκανήσου.
 4. Το πρωτοσέλιδο της ενημέρωσης Του Αξιότιμου Αντεισαγγελέα Εφετών Σύρου Κυρίου Οικονόμου Γεώργιου, στον οποίο προσέφυγα για να αποφύγω να καταθέσω έγκληση κατά της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου.    
 5. Την υπ’ αριθμόν 21/27-04-2018 πράξη του Εφετείου Δωδεκανήσου, μετά από νέα αίτηση μου, με την οποία τελικά μου χορηγήθηκε νομική βοήθεια και παραστάθηκα στη συζήτηση των παράνομα κατατεθειμένων εφέσεων του Στεφανίδη Στέφανου, την 11-05-2018.  
 6. Την υπ’ αριθμόν 114/26-04-2018 απορριπτική, για τους λόγους που σε αυτήν αναφέρονται, απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου, επί της Προσφυγής μου.

Θέτω, επιπρόσθετα εις γνώση Σας:

 1. Το e-Παράβολο του Υπουργείου Οικονομικών που εκδόθηκε για την συγκεκριμένη έγκληση μου, κατά της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου Θωμαΐτσας Πατρώνα.
 2. Την πληρωμή του e-Παραβόλου, μέσω της τράπεζας μου.
 3. Αντίγραφο της Έκθεσης Ένορκης Εξέτασης Μηνυτή, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Εν ευθέτω χρόνο, πρόκειται να καταθέσω παράσταση πολιτικής αγωγής, ώστε να έχω πρόσβαση στη δικογραφία που πρόκειται να σχηματιστεί και να Σας κρατώ ενήμερους.

Ρόδος 18-07-2018

Με τιμή.
Θωμάς Χ. Σπανός.-

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos