+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ

και

Η Μαφία της Ρόδου.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής.

Κατά το λεξικό:
Μαφία: όνομα μυστικής οργάνωσης κακοποιών που ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα στη Σικελία και η δράση της εξαπλώθηκε σ' ολόκληρη την Ιταλία και τις ΗΠΑ.
Μαφία: ομάδα επιτήδειων που αλληλοϋποστηρίζονται και αποκομίζουν οφέλη με αθέμιτα μέσα.
Μαφία: μεταφορικά: πανούργος, παμπόνηρος.

Κατά εμένα:
Μαφία: όλη η ανεπάρκεια ενωμένη, ενάντια σε ότι καλό υπάρχει.
Μαφία: 99 αόμματοι, ακολουθούν πιστά, νομίζοντας ότι άλλως δεν μπορούν, έναν μονόφθαλμο, για να επιβιώσουν.
Μαφία: μεταφορικά: ύπουλος, άνανδρος.

Στο παρόν άρθρο εκτίθεται δείγμα της δράσης της Μαφίας των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής κατά εμού και κατά της μονοπρόσωπης εταιρείας μου,
ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Για περισσότερα και αναλυτικότερα, τεκμηριωμένα των όσων εκτίθενται, περιηγηθείτε.

Δείγμα δράσης της μαφίας των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, οι έως και τρις (3) επαναληπτικοί, παράνομοι και καταχρηστικοί πλειστηριασμοί του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ρόδου, Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. κατά της ιδιοκτησίας μου, κατωτέρω:

Ο μακροχρόνια αθέατος κοινωνικοοικονομικός πόλεμος που μου ασκούν τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής με τα υποχείρια τους, εκδηλώθηκε φανερά και μετουσιώθηκε από έμμεσες συκοφαντίες, κοινωνικούς και οικονομικούς αποκλεισμούς σε ευθείες απειλές, εκβιασμούς, βιαιοπραγίες και απόπειρες κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής μου, με αφορμή τη λήξη ισχύος της 246/98 οικοδομικής άδειας του όμορου με την ιδιοκτησία μου αυθαίρετου και κατεδαφιστέου κτίσματος της 80Α κτηματολογικής μερίδας γαιών Ρόδου, ιδιοκτησίας του κανακάρη της οικογένειας των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής.

Τούτη έληξε οριστικά και αμετάκλητα την 24-06-2006, αφού προηγούμενα παρανόμως αναθεωρήθηκε την 01-08-2002, όπως προκύπτει από την ίδια την άδεια και επιπρόσθετα δηλώνει και η Υπηρεσία Δόμησης Ρόδου, διά του υπ’ αριθμόν 2440/27-05-2013 εγγράφου της.
Τούτη δε είναι παράνομη από εκδόσεως της, καθώς δεν υπήρχε και δεν υπάρχει δυνατότητα κυκλοφοριακής σύνδεσης απαραίτητο, προηγούμενα μάλιστα, συνοδό έργο εκδόσεως οικοδομικής αδείας, όπως δηλώνει η Διεύθυνση Τεχνική Έργων Δωδεκανήσου, διά του υπ’ αριθμόν ΔΤΕ 1301/06-04-2015 εγγράφου της.  

Μόνη διέξοδος νομιμοποίησης του συγκεκριμένου αυθαίρετου και κατεδαφιστέου κτίσματος η υφαρπαγή της ιδιοκτησίας μου, καθόσον τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής δεν έχουν άλλο τρόπο απόκτησης.
Τούτο δε ο κανακάρης των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής το γνώριζε, καθώς είναι ο εργοδότης του έργου, όπως προκύπτει από το διάγραμμα κάλυψης που κατέθεσε στην Πολεοδομία στις 07-06-1998 και ανέθεσε την έκδοση της 246/98 οικοδομικής αδείας στο υποχείριο του τον Μανουσέλη Ιωάννη για να μεταβιβαστεί στο άλλο υποχείριο του τον Καπακλή Αχμέτ και να καταλήξει η άδεια σε εκείνον λογαριάζοντας ότι εν τω μεταξύ θα μου έχει πλειστηριάσει την ιδιοκτησία μου για να νομιμοποιήσει τη δική του, εάν και εφόσον αντέξω στο μακροχρόνιο αθέατο κοινωνικοοικονομικό πόλεμο που μου ασκούν με τα υποχείρια τους.
Το συγκεκριμένο ακίνητο δε, μοιρασμένο κυρίως σε υποχείρια των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, ακολουθεί και κτηματολογικά ακριβώς και παράλληλα, ίδια πορεία όπως και πολεοδομικά, όπως προκύπτει από το υπ’ αριθμόν 1600/2009 πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και βαρών του κτηματολογίου Ρόδου.

Προ της λήξης της οικοδομικής τους αδείας 246/98, προετοιμάζοντας τα μελλούμενα, την 25-03-2006 έτυχα της μίας εκ των κλοπών που υπέστηκα, όπου και μου αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, τα κομπιούτερ και τον φορολογικό μηχανισμό της επιχείρησης μου, οδηγώντας με υποχρεωτικά πλέον να δραστηριοποιηθώ με την εταιρεία μου ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ στην οποία είχα εγγράψει την ιδιοκτησία μου, την οποία απέκτησα και ήδη είχα εξοφλήσει, με πολύ και μακροχρόνιο κόπο και μόχθο.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Είναι γνωστή η δράση του υποχείριου των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, του Μανουσέλη Ιωάννη.
Τούτος έκαψε το ΙΚΑ Ρόδου και πλανάται η φήμη του για αυτό στο νησί, ως μεγάλο κατόρθωμα.
Μάλιστα πολλοί επαίρονται για αυτό, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το έκαψε και όλοι γνωρίζουν ότι δεν τιμωρήθηκε για αυτή του την πράξη, όπως και για πάρα, μα πάρα πολλές άλλες.
Τούτος διά της υπ’ αριθμόν 2222/2005  απόφασης Του Αρείου Πάγου, έπρεπε να πάει τρία (3) χρόνια φυλακή για απάτη κατά εξακολούθηση με προσκληθείσα ζημία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, όμως διά της υπ’ αριθμόν 2711/26-07-2006 απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου μετατράπηκε η ποινή που του επιβλήθηκε διά της υπ’ αριθμόν 3651/2002 απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, σε χρηματική.
Η ατιμωρησία του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ προκάλεσε την αποθράσυνση του, προερχόμενη από την προστασία που του προσφέρουν τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής και προέβηκε, ενδεικτικά αναφερόμενα, στα ακόλουθα:

Το χαστούκι που μου έδωσε ο ύπουλος και άνανδρος, εποχούμενος σε μηχανάκι, από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου μου ενόσω ήμουν σε στάση για να προσπεράσω το σταυροδρόμι στην πλατεία των επτά βαγιών στις 14-07-2006, μετατράπηκε στο κατηγορητήριο σε εξύβριση και τιμωρήθηκε για την πράξη του αυτή, διά της υπ’ αριθμόν 8354/25-11-2008, απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την ποινή φυλάκισης των εξήντα (60) ημερών.

Η εισβολή του στο γραφείο μου με πέντε μπράβους, την 31-10-2006 με την μήνυση που του κατέθεσα τιμωρήθηκε, διά της υπ’ αριθμόν 183/04-05-2001 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου σε ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών.

Η απόπειρα του να μου προκαλέσει επικίνδυνη σωματική βλάβη την 21-05-2009 με αυτοκίνητο τιμωρήθηκε διά της υπ’ αριθμόν 1054/12-03-2013  απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών.
Τούτη διά της υπ’ αριθμόν 795/11-04-2014 απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παρέμεινε ως είχε.

Για το καρφί που κάρφωσαν στο λάστιχο του αυτοκινήτου μου και προκάλεσε την μία από τις πρώτες καταγγελίες μου, την έκτη (6η ) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, δεν βρέθηκε ο δράστης και δεν υπήρξε τιμωρία.
Ούτε και για άλλες δολιοφθορές στα αυτοκίνητά μου, διαχρονικά.

Την 27-05-2009 αμέσως μετά το δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης των πέντε (5) μηνών για την εισβολή του με πέντε (5) μπράβους στο γραφείο μου, εποχούμενος ο ύπουλος και άνανδρος και πάλι σε μηχανάκι με γρονθοκόπησε από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου μου λίγα μέτρα ποιο πέρα από το μαγαζί μου, όπου πήγαινα στην εργασία μου, όπως καταθέτει στην κατάθεση του αυτόπτης μάρτυρας Κανδίνος Ιωάννης, μπροστά στο μαγαζί του οποίου διενεργήθηκε το ανωτέρω συμβάν.
Παρά ταύτα το κατηγορητήριο σχηματίστηκε για εξύβριση μόνον και διά της υπ' αριθμόν 1603/09-04-2013 απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου έπαυσε η ποινική δίωξη του σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 §1 του νόμου 4043/2012.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Τα ανωτέρω ενδεικτικά αναφερόμενα εκφράζουν την αλαζονεία των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, καθώς διά των απειλών, των εκβιασμών και των ύπουλων, βίαιων και παράνομων ενεργειών τους κατά της περιουσίας και της ζωής των πολιτών του νησιού μας, το διαφεντεύουν και υφαρπάζουν τις περιουσίες μας ιδιωτική και δημόσια, διαχρονικά, αμαχητί και ατιμωρητί.

Δεν ξέρουν τίποτα άλλο να κάνουν.
Αυτά έμαθαν από τους Ιταλούς τύραννους κατακτητές στους οποίους προσχώρησαν και από τους οποίους γαλουχήθηκαν, γοητεύθηκαν, θήτευσαν και αυτά πράττουν.
Η μη καταβολή μου από όλα τα ανωτέρω και ακόμη πολλά περισσότερα που δεν εκτίθενται εν τη παρούσα, θόλωσαν το μυαλό τους και μεγάλωσαν την απελπισία τους σε βαθμό γενικής τύφλωσης.
Τυφλωμένοι από την ανεπάρκεια τους προέβηκαν σε έως και τρις (3) παράνομους και καταχρηστικούς πλειστηριασμούς του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. ως κατωτέρω:

Διά του υπ’ αριθμόν 3812/2008 προγράμματος δημόσιου αναγκαστικού πλειστηριασμού ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη του Ελληνικού Δημοσίου Ιωάννη Μανουσέλη του Κωνσταντίνου το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. πλειστηρίαζε πέντε (5) οριζόντιες ιδιοκτησίες εκ των οποίων οι τρις (3) ανήκαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ στην οποία μεταβίβασε την ιδιοκτησία του ο Μανουσέλης Ιωάννης προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.  Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
Οι λοιπές δύο (2) εκ των πέντε (5) που πλειστηριάζονταν οι (Γ) και (ΨΗ) ήταν ιδιοκτησίας μου.

Το συγκεκριμένο 3812/2008 πρόγραμμα πλειστηριασμού διενεργείτο παράνομα και καταχρηστικά με δύο αναγκαστικές κατασχέσεις:

Α) Την 4509/1996 του Δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου Μελλίνη Μιχάλη και
Β) Την 176/2001 του Δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου Αναστάσιου Παντελή.

Το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. παράνομα, καταχρηστικά και υπέρμετρα προκλητικά προχωρούσε σε πρόγραμμα πλειστηριασμού κατά της ιδιοκτησίας μου, χωρίς να του οφείλει η ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ, καθώς:

Εξ αυτών η 4509/1996 ήταν ακυρωμένη διά της υπ’ αριθμόν 391/2005 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, μάλιστα τελεσίδικα και αμετάκλητα, όπως προκύπτει από την υπ’ αριθμόν 3887/2015 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία απορρίπτει την αναίρεση της υπ’ αριθμόν 506/2009 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, με την οποία απορρίφτηκε η έφεση του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. κατά της 391/2005 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου.

Διά της υπ’ αριθμόν 969/04-05-2009 βεβαίωσης το Διοικητικό Πρωτοδικείου Ρόδου, με βεβαιώνει ότι το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. έχει λάβει γνώση της υπ’ αριθμόν 391/2005 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, που ακυρώνει την 4509/1996 αναγκαστική κατάσχεση με την οποία διενεργούσε παράνομα και καταχρηστικά πλειστηριασμό κατά της ιδιοκτησίας μου για οφειλές του Μανουσέλη Ιωάννη.
Τούτο έγινε με κοινοποίηση στους διαδίκους στις 20/11/2006 (ανακόπτοντα) και στις 27-10-2006 (καθ ού η ανακοπή).
Δηλαδή δύο χρόνια πριν τη διενέργεια των προκλητικών, παράνομων και καταχρηστικών πλειστηριασμών του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α.

Την 01-09-2008 ο ίδιος επέδωσα ιδιοχείρως στον διευθυντή του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. Παπαντωνίου Ιωάννη έγγραφο του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, με το οποίο βεβαιώνεται ότι πρόεδρος της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕ ήταν ο οφειλέτης του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. και κατά εκείνης έπρεπε να κινηθεί το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. ως είναι πρώτα οφειλέτης του ο Μανουσέλης Ιωάννης  και αυτό διότι τότε δεν γνώριζα ότι η 4509/1996 ήταν ακυρωμένη με δικαστική απόφαση.

Πλέον τούτων η οφειλή του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. μπορούσε να ικανοποιηθεί, μάλιστα πλεονασματικά από τις τρις (3) εκ των πέντε (5) οριζόντιων ιδιοκτησιών που πλειστηριάζονταν της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕ, καθώς οι πέντε (5) οριζόντιες ιδιοκτησίες εκτιμήθηκαν διά της υπ' αριθμόν 3374/03-11-2008 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στο ποσόν των 2.200.000€.
Μα και από άλλη πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία του πρώτου οφειλέτη Μανουσέλη Ιωάννη την οποία υπέδειξα στο Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α.

Όμως, εκείνο επέμενε στη πλειστηρίαση της δικής μου ιδιοκτησίας η οποία είναι η μόνη που έχω και με πολύ κόπο και μόχθο μακροχρόνιο την απέκτησα.
Η μόνη εν ισχύ 176/2001 αναγκαστική κατάσχεση με την οποία μπορούσε να προχωρήσει σε διενέργεια πλειστηριασμού το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. δεν είχε και δεν μπορούσε να έχει επιβληθεί στην ιδιοκτησία μου, καθώς:

Όσον αφορά την οριζόντια του κτιρίου (Γ):
Διά του υπ’ αριθμόν 2829/20-02-1997 ??? πωλητήριου συμβολαίου της συμβολαιογράφου Κώττη Χρυσάνθης οι οριζόντιες ιδιοκτησίες (ΓΙ1) και (ΓΙ2) του κτιρίου (Γ) πωλήθηκαν από τον Μανουσέλη Ιωάννη και δεν ανήκουν πλέον στον οφειλέτη του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. για να τις εντάξει σε πρόγραμμα πλειστηριασμού με κατάσχεση που επιβλήθηκε το 2001 στον οφειλέτη του.
Το συγκεκριμένο συμβόλαιο μεταγράφηκε στο κτηματολόγιο και καταχωρήθηκε στα κτηματολογικά βιβλία του διά της υπ’ αριθμόν 1532/21-02-1997 πράξης του κτηματολογίου Ρόδου.

Διά του υπ’ αριθμόν 3111/28-07-1998 πωλητήριου συμβολαίου της συμβολαιογράφου Κώττη Χρυσάνθης οι οριζόντιες ιδιοκτησίες (ΓΑ1), (ΓΑ2), (ΓΒ1), (ΓΒ2), (ΓΒΔ) του κτιρίου (Γ) πωλήθηκαν από τον Μανουσέλη Ιωάννη και δεν ανήκουν πλέον στον οφειλέτη του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. για να τις εντάξει σε πρόγραμμα πλειστηριασμού με κατάσχεση που επιβλήθηκε το 2001 στον οφειλέτη του.
Το συγκεκριμένο συμβόλαιο μεταγράφηκε στο κτηματολόγιο και καταχωρήθηκε στα κτηματολογικά βιβλία του διά της υπ’ αριθμόν 7698/07-09-1998  πράξης του κτηματολογίου Ρόδου.

Επιπρόσθετα και ενημερωτικά, διά του υπ’ αριθμόν 4247/30-12-2005 πωλητήριου συμβολαίου της συμβολαιογράφου Κώττη Χρυσάνθης οι οριζόντιες ιδιοκτησίες (ΓΑ1), (ΓΑ2), (ΓΒ1), (ΓΒ2), (ΓΒΔ) του κτιρίου (Γ) πωλήθηκαν στην εταιρεία μου ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ και δεν ανήκουν πλέον, ακόμη περισσότερο, στον οφειλέτη του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. για να τις εντάξει σε πρόγραμμα πλειστηριασμού με κατάσχεση που επιβλήθηκε το 2001 στον οφειλέτη του.
Το συγκεκριμένο συμβόλαιο μεταγράφηκε στο κτηματολόγιο και καταχωρήθηκε στα κτηματολογικά βιβλία του διά της υπ’ αριθμόν 244/05-01-2006 πράξης του κτηματολογίου Ρόδου.

Όσον αφορά την οριζόντια του κτιρίου (ΨΗ):
Η 176/2001 αναγκαστική κατάσχεση δεν έχει επιβληθεί στα ποσοστά του οικοπέδου από τα οποία προέρχεται η ιδιοκτησία μου.
Τούτο βεβαιώνουν τέσσερις δικηγόροι που διενήργησαν έρευνα στο κτηματολόγιο για λογαριασμό δύο διαφορετικών τραπεζικών ιδρυμάτων και μιας πολυεθνικής εταιρείας, ως ακολούθως:

Ο δικηγόρος Ρόδου Μαυρομμάτης Γρηγ. Γεώργιος, στις 03-09-2009, για λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank προκειμένου να αυξήσω το όριο δανεισμού της ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ για να ανταπεξέλθω στην οικονομική αιμορραγία που μου δημιούργησε το  Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. και την κοινωνική φθορά που υπέστηκα συρόμενος επί κοντά ένα χρόνο σε πλειστηριασμούς με δημοσιεύσεις στις εφημερίδες πλήττοντας την αξιοπιστία μου.

Ο δικηγόρος Ρόδου Τεχνίτης Εμμ. Μιχάλης, στις 04-11-2010, για λογαριασμό της Εμπορικής τράπεζας στην οποία μάταια προσέφυγα, καθώς τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής έχουν τη δύναμη να ελέγχουν εκτός από τις δημόσιες υπηρεσίες, τα Αξιώματα και τους Θεσμούς του νησιού και όχι μόνον και τις τράπεζες και κυρίως αυτές επιδεικνύοντας τη δύναμη τους να με καταστρέψουν οικονομικά και να μου υφαρπάξουν την ιδιοκτησία μου.

Ο ίδιος δικηγόρος Τεχνίτης Εμμ. Μιχάλης, στις 19-11-2010, για λογαριασμό της Εμπορικής τράπεζας.

Ο δικηγόρος Αθηνών Μαλλιαρός Νικόλαος ο οποίος ως εκπρόσωπος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ΑΕ σύναψε για λογαριασμό της την από 01-10-2010 σύμβαση εγγύησης με την ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ και εμένα προσωπικά ύψους 100.000€ με προσημείωση επί των οριζόντων ιδιοκτησιών (ΨΗΙ1) και (ΨΗΙ2).
Ο δικηγόρος Ρόδου Αντώνιος Ζερβός, ο οποίος ως εκπρόσωπος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ΑΕ παραστάθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου όπου εκδόθηκε η υπ’ αριθμόν 1767/01-10-2010 απόφαση με την οποία εγγράφηκε προσημείωση ύψους 100.000€ στις οριζόντιες ιδιοκτησίες (ΨΗΙ1) και (ΨΗΙ2) προς εξασφάλιση της συνεργασίας μας.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Ως εκ των ανωτέρω εκτιθέμενων σε εσάς προκύπτει, κανένα απολύτως δικαίωμα δεν είχε το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. να συμπεριλάβει σε πρόγραμμα πλειστηριασμού την ιδιοκτησία μου.
Παρά ταύτα επέδειξε υπέρμετρο αδιαλλαξία και στρουθοκαμηλισμό προκειμένου να υφαρπάξει το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. την ιδιοκτησία μου για λογαριασμό των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής.

Με διέσυρε στην κοινωνία, έπληξε την αξιοπιστία μου στους συνεργάτες μου και με κατέστρεψε κοινωνικοοικονομικά.

Η αδιάλειπτη καταφυγή μου στο θεσμό της Εισαγγελίας ήταν εκείνο που ανέκοψε τους έως και τρις (3) επαναλαμβανόμενους παράνομους και καταχρηστικούς πλειστηριασμούς που διενεργήθηκαν στις 21-01-2009 ο 1ος με αριθμό 26328/2008, στις 22-04-2009 ο 2ος με αριθμό 2180/2009 και στις 17-06-2009 ο 3ος με αριθμόν 8868/2009 και απέβησαν ''άκαρποι''.
Τον τελευταίο πλειστηριασμό που διενεργήθηκε καταδεικνύοντας την υπεροψία, αδιαλλαξία, υπέρμετρο επιμονή και ανυποχώρητη αποφασιστικότητα, των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, ανέκοψα αποστέλλοντας εξώδικα, επικαλούμενος επιτακτικά και ουσιαστικά την προστασία τους:

Στον τότε Αξιότιμο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διά της υπ’ αριθμόν 3296/12-06-2009 έκθεσης επίδοσης της Δικαστικής επιμελήτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών κυρίας Τσίτση Δημ Θωμαή.
Στον τότε Αξιότιμο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, διά της υπ’ αριθμόν 6898/11-06-2009 έκθεσης επίδοσης του Δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου Στέφανου Χρ. Κουτσούκου.
Στον τότε Διοικητή του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. στην Αθήνα , διά της υπ’ αριθμόν 3295/12-06-2009 έκθεσης επίδοσης της Δικαστικής επιμελήτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών κυρίας Τσίτση Δημ. Θωμαή.

Έως και σήμερα, παρά όλες τις προσπάθειες μου, κανείς απολύτως δεν τιμωρήθηκε και συνεχίζουν απτόητοι τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής με τα υποχείρια τους, που λογίζονται η πλειονότητα στο νησί, το κατά εμού έργο τους.
Ευτυχώς και τυγχάνω, συμπαράστασης της οικογένειας μου.

Όμως διερωτώμαι.
Δεν υπάρχει,               ΕΝΑΣ          από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο Αξίωμα η Θεσμό της χώρας υπηρετούντα, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μας απαλλάξει από τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής;

Αγαπητοί αναγνώστες.
Είναι ιώβεια η υπομονή, πολύ μεγάλη η επιμονή, υπέρμετρη η αδιαλλαξία, ανεκδιήγητη η υπεροψία, αχαλίνωτη η απληστία… της μαμάς των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής.
Καιροφυλακτεί για την κατάλληλη στιγμή που θα υφαρπάξει το κάθε τι, του κάθε ενός, δημιουργώντας τις για αυτόν τον σκοπό καταστάσεις και προϋποθέσεις,
ενορχηστρώνοντας τις δημόσιες υπηρεσίες τις Αρχές και τους Θεσμούς του νησιού μα και πέραν αυτού.
Έχει μάθει να υφαρπάζει τους κόπους μιας ζωής των συνανθρώπων της αμαχητί, ενεργώντας ύπουλα και υποχθόνια, φέρνοντας τους σε δεινή θέση.
Είναι απολύτως ανέντιμη, ύπουλη και υποχθόνια η σκέψη της και η λειτουργία της, από κάθε άποψη.

Είναι τεράστια η δύναμη που έχει συγκεντρώσει στα χέρια της, χρηματίζοντας τους πάντες και τα πάντα, από υφαρπαγές Δημοσίου και ιδιωτών και αυτό πρέπει να προβληματίσει την Ελληνική Πολιτεία πέραν των προφανών, σε σχέση με όσα Εθνικά βιώνουμε στον περίγυρο μας.
Ελέγχει απόλυτα την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) και γνωρίζει πρωτύτερα ποιός και πότε θα εξεταστεί.
Έχοντας αυτή την ενημέρωση, στήνει τα ανάλογα σενάρια έκθεσης του.

Επί τέλους.
Οι εκάστοτε Πρωθυπουργοί της χώρας και δη οι υποψήφιοι, πρέπει να πάψουν να  ‘’προσκυνούν’’   την    ‘’κατουρημένη ποδιά της’’.
Όπως θα έλεγε και η μάνα μου.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Επιτρέψτε μου να της διαμηνύσω διά της παρούσης τη συμβουλή του πατέρα μου, που θα έπρεπε να την ξέρει, ένεκα της κύριας ενασχόλησης της οικογένειας της, καλύτερα από τον κάθε ένα:

‘’Τα σίδερα λυγίζουν, για να μην σπάσουν’’

Υπάρχουν τέσσερις (4) συσχετισμένες δικογραφίες εν εξελίξει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, την επίσπευση των οποίων έχω ζητήσει.
Ας μην είναι τόσο σίγουρη ότι και αυτές θα μπουν στο αρχείο.
Ας αναλογιστεί τι αφήνει πίσω της και ας ακολουθήσει τη συμβουλή του πατέρα μου που είναι και δική μου και ας φροντίσει η ίδια για την άρση του αδιεξόδου που έχει η ίδια δημιουργήσει και ας φροντίσει όσο μπορεί να επανορθώσει πριν παραδώσει το πανούργο πνεύμα της, σκεφτόμενη τι αφήνει πίσω της.

Υπάρχει η καλή θέληση από μέρους μου, να της επιτρέψω να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο του κανακάρη της, όταν το αποφασίσει και να οικοδομηθεί ένα κτίριο στην περιοχή αξιοποιώντας την, κομίζοντας σφαιρικά οφέλη, κατευνάζοντας τα πάθη και τα μίση που μακροχρόνια τη συνοδεύουν και τη συντηρούν όπως το αλάτι το κρέας. Όχι όμως για πάντα.

Μια από τις πολλές τεχνικές εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης μηχανικών που έχω, ως και του ΤΕΕ,  αυτή του αρχιτέκτονα - μηχανικού Σαββόπουλου Νίκου της δείχνει το δρόμο αξιοποίησης    του     αυθαίρετου     του     κανακάρη     της, κάτι που βεβαίως πολύ καλά γνωρίζει και δεν περιμένει από εμένα να το μάθει.

Τούτων μερίμνησα να λάβω γνώση για να κατανοήσω το μένος και την επιμονή της να μου υφαρπάξει την περιουσία μου.
Πλέον του γεγονότος ότι η ιδιοκτησία μου προσφέρει τη νομιμοποίηση στις παρανομίες της, επιπρόσθετα έχει αναγάγει σε θέμα τιμής την υφαρπαγή της περιουσίας μου και την κοινωνικοοικονομική καταστροφή μου.
Είμαι για εκείνη περίπτωση παραδειγματισμού, να ξέρουν όλοι τι θα πάθουν αν δεν είναι πιστοί υπήκοοι, τυφλά υπάκουοι στην ''Αυτοκρατορική Αφεντιά'' της.

Προσωπικά, έχω να της διαμηνύσω, ακόμη ένα, ότι:
Το ινάτι ενίοτε δεν βγάζει μόνο μάτι, αλλά παίρνει ολόκληρο το κεφάλι.
Είναι καλύτερα να υποκλινόμαστε ένεκα σεβασμού και όχι ένεκα υποταγής.
Ευελπιστώ, στη φώτιση της.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Ευχαριστώ, για την προσοχή σας.

Ρόδος 12-03-2018

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.-

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos