+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Παρά την καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Γεώργιος Βονάκης δεν συμμορφώνεται και συνεχίζει να μας δημιουργεί πρόβλημα στο κτιριακό μας συγκρότημα, όπου δραστηριοποιούμαστε και βιοποριζόμαστε αγαστά πάνω από πενήντα επαγγελματίες.
Πρόσφατα απέσυρα από το χώρο μου ένα κουβούκλιο ενός φορτηγού αυτοκινήτου που είχα, με το επιπρόσθετο σκεπτικό να ελευθερωθεί ο χώρος μου και να παρκάρω το αυτοκίνητο μου, χωρίς οχλήσεις και δυσκολίες δημιουργούμενες  από τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’.
Δυστυχώς έσφαλα.
Μόλις το απέσυρα  τοποθέτησα εκεί το αυτοκίνητο μου, ώστε να ελευθερωθεί και ο χώρος πρόσβασης στην αδόμητη ιδιοκτησία μου.
Την ίδια ημέρα Τρίτη 16-06-2020 που απέσυρα το κουβούκλιο και πάρκαρα στη θέση του το αυτοκίνητο μου, πήγα παραγγελία σε πελάτη μου.
Όταν γύρισα η θέση μου είχε καταληφθεί από τον ‘’κύριο’’ Βονάκη Γεώργιο.
Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της μακροχρόνιας υπομονής και ανοχής μου για τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’.
Αμέσως, αντί άλλης αντίδρασης που θα με καθιστούσε υπόλογο, αποφάσισα την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του.
Συνέταξα την με αριθμό κατάθεσης 738/16-06-2020 αίτηση μου προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου, μετά της ζητούμενης συμπληρωματικής, ώστε να μου χορηγηθεί νομική βοήθεια διορισμού δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή για να καταθέσω αίτηση ασφαλιστικών  μέτρων και αγωγή κατά του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ Γεώργιου Βονάκη.
Το αίτημα μου έγινε δεκτό και δια της υπ’ αριθμόν 101/18-06-2020 Πράξης χορήγησης νομικής βοήθειας διορίστηκαν ο δικηγόρος Ρόδου Αναστάσιος Μπακαλούμας και ο δικαστικός επιμελητής Σίμος Καρακόπουλος ώστε να με συνδράμουν για την διεκπεραίωση των αιτούμενων δικαστικών μου ενεργειών κατά Γεώργιου Βονάκη.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Με αριθμό κατάθεσης 256/26-06-2020 δικογράφου στο Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων του Πρωτοδικείου Ρόδου, κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών Μέτρων Ρύθμισης κατάστασης κατά του ‘’κυρίου’’ Γεώργιου Βονάκη.
Τούτη ορίστηκε να συζητηθεί στις 12-10-2020.
Τούτης μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας και εδώ.
Τούτη θέτω στη διάθεση Σας και αυτούσια, ως έχει κατωτέρω.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Έπεται, εν ευθέτω  χρόνο και η αγωγή μου.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Όπου δεν πίπτει λόγος, εν έτη 2020, δεν πίπτει ράβδος, αλλά κατατίθενται ασφαλιστικά και αγωγές.

Ρόδος 27-06-2020

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ


ΑΙΤΗΣΗ

(Ασφαλιστικά μέτρα για ρύθμιση κατάστασης)

Του Θωμά - Δημήτριου Χρήστου Σπανού, κατοίκου Ρόδου 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, επαγγέλματος εμπόρου με ΑΔΤ: ΑΗ950857, (ΑΦΜ: 027637336).


ΚΑΤΑ

Του Γεώργιου Βονάκη, κατοίκου Ρόδου, επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών, στο 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, (ΑΦΜ: 028230050).

___________________________***__________________________


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Είμαι ιδιοκτήτης δύο μελλοντικών οριζόντιων ιδιοκτησιών, των ΓΑΜΜΑ (Γ) και ΨΗ ΗΤΤΑ (ΨΗ), στην 84 Κτηματολογική Μερίδα Γαιών Ρόδου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση από:

 1. Το υπ’ αριθμόν 4047/29-04-2011 (σχετικό 01) τοπογραφικό διάγραμμα του Κτηματολογίου Ρόδου.
 2. Το υπ’ αριθμόν 16068/11-08-2010 (σχετικό 02) πωλητήριο συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Αγάπης Καλομοίρη Χατζηδιάκου, διά του οποίου μεταβίβασα από την εταιρεία μου «ΣΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΕ» στην άλλη εταιρεία μου «ΠΥΓΜΗ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ» την αδόμητη ιδιοκτησία μου.
 3. Την υπ’ αριθμόν 16228/03-12-2008 (σχετικό 03) συμβολαιογραφική πράξη σύστασης της εταιρείας «ΠΥΓΜΗ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ» της οποίας κατέχω τα πεντακόσια ενενήντα εννέα από τα εξακόσια εταιρικά μερίδια της, (599/600).
 4. Την υπ’ αριθμόν 47/2014 (σχετικό 04 α΄) απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, διά της οποίας μου αναγνωρίστηκε τελεσίδικα (σχετικό 04 β΄), το δικαίωμα κτήσης με χρησικτησία του υφιστάμενου – οικοδομημένου ισογείου του κτιρίου ΓΑΜΜΑ (Γ), όπως αυτό διαφαίνεται στην φωτογραφία (σχετικό 05).

Στην περιοχή είμαι από τους πρώτους που ήρθαν και στο συγκεκριμένο υφιστάμενο ισόγειο κτίριο (σχετικό 05), κατοικοεδρεύω και ασκώ της επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Στην 84 ΚΜΓΡ δε, είμαι ο πρώτος, εξ όλων όσων σήμερα εδρεύουν και ασκούν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, στο υφιστάμενο κτιριακό συγκρότημα.
Πάντα σε όλες τις κοινωνίες μικρές η μεγάλες υπάρχουν και κακές εξαιρέσεις ανθρώπων που διαταράσσουν την αρμονική συνύπαρξη των μελών τους.
Στο κτιριακό συγκρότημα στο οποίο δραστηριοποιούνται πάνω από πενήντα επαγγελματίες και επιχειρήσεις συνυπάρχουμε αρμονικά, δεν θα έλεγα ιδανικά.
Όμως, κατά κανόνα δεν έχουμε μεταξύ μας προστριβές, ούτε και διαμάχες.
Η εξαίρεση που διαταράσσει την αρμονική λειτουργία της μικρής, αλλά δυναμικά δραστηριοποιούμενης επαγγελματικής και επιχειρηματικής κοινωνίας μας, είναι ο καθού.
Να σημειωθεί ότι είναι από τους ελάχιστους που είναι ενοικιαστής.
Οι περισσότεροι που ασκούμε τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα της 84ΚΜΓΡ στην περιοχή Σγουρού, είμαστε ιδιοκτήτες και σας βεβαιώνω έχουμε ακριβοπληρώσει όλοι μας την ιδιοκτησία μας και ταλαιπωρούμαστε ακόμη όλοι μας από τον αρχικό ιδιοκτήτη, τον γνωστό ‘’κύριο’’ Ιωάννη Μανουσέλη.
Ο καθού δε σέβεται καθόλου την κατανόηση και την ανοχή όλων μας, στον βιοπορισμό του, κάτι που δεν εκτιμά και ο ίδιος δεν σέβεται τον βιοπορισμό των άλλων.
Τον έχουμε όλοι μας ανεχτεί, όμως υπάρχουν και όρια, τα οποία έχει ήδη προ πολλού ξεπεράσει.
Έχουν προβεί, αναποτελεσματικά έως και σήμερα σε καταγγελίες στην αστυνομία, την εισαγγελία και άλλες υπηρεσίες γείτονες μου, κατά του καθού, καθώς εμποδίζει γενικά την αρμονική συνύπαρξη όλων μας και ειδικότερα τον βιοπορισμό μας.
Το γεγονός της αναποτελεσματικότητας έως και σήμερα των καταγγελιών, του έχει προσδώσει αποθράσυνση και εκμεταλλεύεται τα όρια και την ανοχή όλων μας, με εμένα να με εξωθεί στην με αριθμό κατάθεσης 255/15-05-2020 (σχετικό 06) καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, κοινοποιώντας στον Περιφερειάρχη μας, με αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης 4223/14-05-2020 (σχετικό 09), το Δήμαρχο μας με αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης 2-20346/14-05-2020 (σχετικό 10) και την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία σχημάτισε αυτεπάγγελτα την με Α.Β.Μ.: Α2020/1839 Δικογραφία.
Τη συγκεκριμένη δε καταγγελία μου σας κομίζω και επικαλούμαι ως κύριο και αναπόσπαστο περιεχόμενο της παρούσης, (σχετικό 07) μετά των σχετικών που την τεκμηριώνουν, (σχετικό 08).
Επειδή στις 28-05-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 τετραμελής επιτροπή του Κ.Ε.Π.ΠΕ. Δωδεκανήσου πραγματοποίησε  αυτοψία και σύναψε την υπ’ αριθμόν 335/18-06-2020 (σχετικό 11) έκθεση αυτοψίας.
Επειδή  ο καθού έλαβε γνώση της ανωτέρω έκθεσης αυτοψίας, διά του υπ’ αριθμόν 337/19-06-2020 (σχετικό 12) διαβιβαστικού εγγράφου του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Επειδή ο καθού αμφισβητεί την ιδιοκτησία μου και διαδίδει σε όλους ότι η μεν αδόμητη είναι του δημοσίου και η δομημένη δεν είναι δική μου.
Επειδή ο καθού αμφισβητεί την ιδιοκτησία μου και ενώπιον αρχών, όπως στις 05-09-2019 ενώπιον δύο αστυνομικών που επιλήφθηκαν μεταξύ μας επεισοδίου και στις 28-03-2020 ενώπιον της τετραμελούς επιτροπής του Κ.Ε.Π.ΠΕ. Δωδεκανήσου, η οποία διενήργησε την αυτοψία, ένεκα η ανωτέρω υπ’ αριθμόν 335/18-06-2020 (σχετικό 11) έκθεση αυτοψίας.
Επειδή ο καθού με καθυβρίζει συνεχώς και  καθημερινά ενώ περπατώ στον κοινόχρηστο χώρο  του κτιριακού μας συγκροτήματος.
Επειδή ο καθού με καθυβρίζει, χωρίς να προβαίνω  σε καμία απολύτως προκλητική η άλλη ενέργεια μου, που να δικαιολογεί τις ύβρεις του.
Επειδή ο καθού με υβρίζει και με απειλεί συνεχώς.
Ενδεικτικά:
Τρελό, μ_ _ _κα, καράφλα, ούστ κοπρόσκυλο πάνε να δουλέψεις, φίδι κολοβό, σε τάιζα και σε πότιζα, καράφλα θα σε γ_ _ _σω, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…
Και άλλα πολλά, που ‘’κλείνω τα αυτιά’’ μου, να μην τα ακούω και που δεν με αφορούν και ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μου.
Επειδή τα ανωτέρω πράττει και ενώπιον αρχών, όπως την 05-09-2019 ενώπιον δύο αστυνομικών και την 28-05-2020 ενώπιον της τετραμελούς επιτροπής του  Κ.Ε.Π.ΠΕ. Δωδεκανήσου.
Επειδή πλέον λόγων, αμφισβητεί και διά έργου την ιδιοκτησία μου, προκλητικά και μακροχρόνια δημιουργώντας μου επιπρόσθετα καθημερινή δυσκολία στις δραστηριότητες μου και κυρίως στο παρκάρισμα και ξεμπαρκάρισμα του αυτοκινήτου μου.
Επειδή λόγο της δυσκολίας στην οποία μακροχρόνια μου δημιουργεί  στο παρκάρισμα εναποθέτοντας τα απόβλητα του στο δικό μου χώρο, έχω  σπάσει δύο προφυλακτήρες του αυτοκινήτου μου και το τοιχίο που ευρίσκεται στο χώρο που παρκάρω το αυτοκίνητο μου (σχετικό 13),  προκειμένου  να αποφύγω να ακουμπήσω τα απόβλητα του, καθώς κάθε φορά που παρκάρω και γυρνάω προς την μεριά του, τον βλέπω να παρατηρεί μην του τα τρακάρω, ώστε να μου ζητήσει και τον λόγο.
Επειδή προς τούτο εναποθέτει απόβλητα, αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά του, περιορίζοντας μου σημαντικά το χώρο μου έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου, αποκλείοντας μου τη δυνατότητα να παρκάρω και ξεπαρκάρω με το αυτοκίνητο μου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση από την με αριθμό κατάθεσης 255/15-05-2020  (σχετικό 06) καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
Επειδή παρά τα ανωτέρω, συνεχίζει να με προκαλεί, να εναποθέτει αυτοκίνητα δικά του και πελατών του στο μέρος μου, δημιουργώντας μου δυσκολία στο παρκάρισμα και ξεμπαρκάρισμα του αυτοκινήτου μου, αμφισβητώντας εμπράκτως την ιδιοκτησία μου, ως ενδεικτικά εκθέτω κατωτέρω:
Στη φωτογραφία της 01-06-2020  (σχετικό 14), φαίνεται να έχει παρκάρει αυτοκίνητο δίπλα στο δικό μου, χωρίς να μου αφήνει περιθώριο ούτε να μπω σε αυτό, ούτε και να ξεμπαρκάρω.
Στη φωτογραφία της 02-06-2020  (σχετικό 15), φαίνεται ακριβώς το ίδιο.   
Οι ανωτέρω φωτογραφίες, είναι ενδεικτικές κατά την διάρκεια της ημέρας και μόνον.
Παραδειγματισμένος από τον γείτονα μου απέναντι, τορναδόρο κύριο Παύλο Σπυρίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει με τον καθού το ίδιο πρόβλημα με εμένα, σε μικρότερο βαθμό και για να μην του κλείνει το αυτοκίνητο του και το μαγαζί του, βάζει καθημερινά ένα από τα εργαλεία του (σχετικό 16), έβαλα και εγώ ένα σκαμνί που είχα, ώστε να αποτρέψω να με κλείνει με τα δικά του και των πελατών του αυτοκίνητα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (σχετικό 17).
Η συγκεκριμένη ενέργεια μου, απέφερε αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (σχετικό 18), όπου με έχει και πάλι αποκλείσει, μάλιστα επιδεικτικά και παντελώς, θέτοντας σε αχρηστία το σκαμνί που έβαλα ώστε να τον εμποδίσω να με κλείνει.
Το δε σκαμνί εξαφανίστηκε και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιος μου το πήρε.
Στην προσπάθεια μου να απαλλαγώ από τον καθημερινό εγκλεισμό  του αυτοκινήτου μου και για να ελευθερωθεί ο χώρος, έδωσα το κουβούκλιο του φορτηγού που είχα και ευελπιστούσα να αξιοποιήσω στη δουλειά μου.
Τούτο απομακρύνθηκε από το χώρο στις 16-06-2020 ημέρα Τρίτη το πρωί περί τις 08:00 ώρα, (σχετικό 19), αφού προηγούμενα ο άνθρωπος που του έδωσα το κουβούκλιο συνεννοήθηκε εκείνος με τον καθού να βγάλει για τον σκοπό αυτό τα απόβλητα του από έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου, (σχετικό 20).
Ο χώρος ελευθερώθηκε και τοποθέτησα το αυτοκίνητο μου, ποιο πίσω στη θέση του κουβούκλιου, ώστε να ελευθερωθεί  και η πρόσβαση στο οικόπεδο μου, όπου η αδόμητη ιδιοκτησία μου (ΨΗ), (σχετικό 21).
Τοποθέτησα και έναν κουβά αντί για το σκαμνί που μου πήραν, δεν γνωρίζω ποιος,  ώστε να μην με κλείνουν και πάλι και δεν μπορώ να ξεμπαρκάρω το αυτοκίνητο μου, (σχετικό 21).
Περί ώρα 11:00 της ιδίας ημέρας 16-06-2020, πήγα παραγγελία σε πελάτη μου στο χωριό Δαματριά.
Όταν γύρισα ο καθού είχε τοποθετήσει στη θέση μου αυτοκίνητο που μόλις είχε επισκευάσει και μου πήρε το χώρο που πάρκαρα, (σχετικό 22).
Ο καθού δεν αμφισβητεί μόνον την ιδιοκτησία μου.
Ο καθού δεν με υβρίζει μόνον για να με απαξιώσει, ταπεινώσει, ευτελίσει.
Ο καθού επιδιώκει, μάλιστα έντονα και επαναλαμβανόμενα, να προκαλέσει την εξωτερίκευση της οργής μου και να αυτοδικήσω εναντίον του.
Ο καθού έχει στόχο να με εξοντώσει οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά, βιολογικά, μάλιστα καθοδηγούμενος τους τελευταίους μήνες από τον Ιωάννη Μανουσέλη, με τον οποίο έχει συχνές προς τούτο επαφές, κάτι που έχω θέση υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, όπως μπορείτε να λάβετε γνώση από την από 16-10-2019 εγχειρισμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου Αίτηση μου, (σχετικό 23).
Επειδή ο καθού τα ανωτέρω επιδιώκει έντονα και καθημερινά, εκδηλώνοντας  προς τούτο μεγάλη εμμονή, μάλιστα ανυποχώρητη όπως εκδήλωσε με την τοποθέτηση του αυτοκινήτου (σχετικό 22) μόλις πήγα παραγγελία, ώστε να κάνει κατάληψη του χώρου που την ίδια ημέρα ελευθέρωσα, απομακρύνοντας το κουβούκλιο (σχετικό 19), αναγκάστηκα στην κατάθεση της υπ’ αριθμόν 738/16-06-2020 (σχετικό 24), μετά της συμπληρωματικής της (σχετικό 25), αίτησης μου στη γραμματεία του Πρωτοδικείου Ρόδου, προκειμένου να μου χορηγηθεί η απαιτούμενη νομική βοήθεια, ώστε να καταθέσω την παρούσα προς αποφυγή διενέργειας ανεξέλεγκτων καταστάσεων από τον καθού.
Ο καθού συνέχισε, ως και σήμερα με μεγάλη εμμονή.
Το αυτοκίνητο που τοποθέτησε (σχετικό 22) απομακρύνθηκε, προφανώς το πήρε ο ιδιοκτήτης του και αμέσως τοποθέτησε προχείρως, άλλο (σχετικό 26), για να κάνει κατάληψη του χώρου.
Μόλις δε έφυγα τοποθέτησε τούτο με επιστασία ώστε να μου δημιουργεί και πάλι πρόβλημα στο παρκάρισμα με κίνδυνο να του το τρακάρω και να βρεθώ υπόλογος, καθώς μου περιόρισε το χώρο που πάρκαρα, (σχετικά 27,  28).
Από φωτογραφία της 22-06-2020 (σχετικό 29) φαίνεται ο αποκλεισμός και πάλι του αυτοκινήτου μου, ώστε να μην μπορώ να ξεμπαρκάρω, τοποθετώντας και άλλο αυτοκίνητο και το μηχανάκι του.
Από τις φωτογραφίες της 23-06-2020 (σχετικά 30, 31) φαίνεται να έχει μονιμοποιήσει το μπλέ αυτοκίνητο δίπλα στο δικό μου, δημιουργώντας μου μόνιμο πρόβλημα στο παρκάρισμα και να τοποθετεί εναλλακτικά άλλα αυτοκίνητα δίπλα στο μπλέ, δημιουργώντας καθημερινά αποκλεισμό και δυσκολία στη διέλευση άλλων αυτοκινήτων, (σχετικό 32).
Επειδή όλα τα ανωτέρω αναφερόμενα, είναι ενδεικτικά της συμπεριφοράς του καθού και προς απόδειξη έχω πλειάδα και άλλων φωτογραφιών.  
Επειδή ο καθού δεν παίρνει από λόγια, καθώς όλοι στο κτιριακό μας συγκρότημα του έχουν κάνει σχετικές παρατηρήσεις.
Επειδή καθημερινά αναιτίως και ανελλιπώς επιχειρεί και επιδιώκει με τα ανωτέρω και την εν γένει προκλητική συμπεριφορά του την εκμαίευση της οργής μου.
Επειδή παίζει καθημερινά με τα νεύρα μου και τις ανθρώπινες αντοχές και ανοχές μου. 
Επειδή εξαιτίας του κινδύνου και του κατεπείγοντος και για την αποτροπή τυχόν περαιτέρω δυσάρεστων και επιβλαβών προς εμένα   καταστάσεων, πρέπει να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
Επειδή εν προκειμένω συντρέχει νόμιμη περίπτωση να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα υπό την μορφή της ρύθμισης κατάστασης, καθόσον υπάρχει επείγουσα περίπτωση και επικείμενος κίνδυνος, όσον αφορά το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, στην υγεία μου, στην ηρεμία και ειρήνη μου, την ιδιοκτησία μου, ούτως ώστε να υποχρεωθεί ο καθού να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα μου και να αμφισβητεί την ιδιοκτησία μου, με οιονδήποτε τρόπο και ειδικότερα:

 1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
 2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
 3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
 4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
 5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό, των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου, κανένα αντικείμενο δικό του η των πελατών του.
 6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

Επειδή η αίτηση μου είναι αληθινή, αποδεικνύεται δε από έγγραφα, φωτογραφίες και μάρτυρες. 


Για τους λόγους
αυτούς

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.


 Ζητώ

 1. Να γίνει δεκτή η αίτηση μου.
 2. Να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
 3. Να υποχρεωθεί ο καθού, να συμμορφωθεί στα κάτωθι:
  1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
  2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
  3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
  4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
  5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό, των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου, κανένα αντικείμενο δικό του η των πελατών του.
  6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

   4. Να καταδικαστεί ο καθού στην δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου.


Ρόδος 26-06-2020

Ο αιτών                                             Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Θωμάς Χ. Σπανός                              Αναστάσιος Ε. Μπακαλούμας

 


Αγαπητοί αναγνώστες.
Όπως ήδη Σας έχω ενημερώσει, διά του υπ’ αριθμόν 256/26-06-2020 κατάθεσης δικογράφου, στο Τμήμα των Ασφαλιστικών του Πρωτοδικείου Ρόδου κατέθεσα αίτηση ρύθμισης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον μηχανικό αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών Γεώργιο Βονάκη στο κτιριακό μας συγκρότημα.
Τούτη ορίστηκε να συζητηθεί στις 12-10-2020 όπου και παραστάθηκα με τον διορισμένο από το Πρωτοδικείο Ρόδου δικηγόρο μου Αναστάσιο Μπακαλούμα.
Ο Γεώργιος Βονάκης ζήτησε αναβολή διά του δικηγόρου του και ορίστηκε νέα ημερομηνία συζήτησης της αίτησης μου η 15-12-2020.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Ήμουν  έτοιμος για την συζήτηση της αίτησης μου και είχα συγγράψει  και σχετικό σημείωμα.
Τούτου μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας και εδώ.
Τούτο δε Σας το παραθέτω και αυτούσιο ως έχει κατωτέρω.

Ρόδος 18-10-2020

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Του Θωμά - Δημήτριου Χρήστου Σπανού, κατοίκου Ρόδου 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, επαγγέλματος εμπόρου με ΑΔΤ: ΑΗ950857, (ΑΦΜ: 027637336).

ΚΑΤΑ

Του Γεώργιου Βονάκη, κατοίκου Ρόδου, επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών, στο 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, (ΑΦΜ: 028230050).

___________________________***__________________________

Φέρεται για συζήτηση Σήμερα Ενώπιον Σας η με αριθμό κατάθεσης 256/26-6-2020 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (Ρύθμιση Κατάστασης) κατά του αντίδικου μου, η οποία έχει κοινοποιηθεί νομίμως και εμπροθέσμως, όπως αποδεικνύεται από την υπ’ αριθμόν 2959Α/30-06-2020 έκθεση επίδοσης  του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου κυρίου Σίμου  Καρακόπουλου, η οποία Σας κομίζεται πρώτη στον κατάλογο τον σχετικών με αρίθμηση σχετικού ένα (1)  και επί της οποίας επάγομαι και επικαλούμαι, εκθέτοντας επιπροσθέτως τα ακόλουθα:

Ο αντίδικος μου είναι ανεπίδεκτος διά λόγου συμμορφώσεως, προς τούτο και η καταφυγή μου στο Σεβαστό Δικαστήριο Σας, όπως είναι ακόμη ανεπίδεκτος συμμόρφωσης και προς τις δημόσιες αρχές, προς τις οποίες εκδηλώνει απείθεια, όπως προκύπτει από την σχετική αναφορά περί τούτου στην με αριθμό πρωτοκόλλου 574/24-09-2020 (Νέο σχετικό 01) Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης του  Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ).

Τούτη η απείθεια του προς τις δημόσιες αρχές αναφέρεται και περιγράφεται στα εδάφια  § 11, 12, 15, της ανωτέρω αναφερομένης Πράξης Βεβαίωσης Παράβασης, την οποία προσπάθησε στρουθοκαμηλίζοντας να υπεκφύγει.
Προς τούτο:
Κατά την §11 δεν παρέλαβε την έκθεση αυτοψίας του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ).
Κατά την §12 η έκθεση αυτοψίας του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) του επιδόθηκε με κλητήρα.
Κατά την §15 δεν τήρησε τις προθεσμίες παροχής των απόψεων του.

Τούτη δε η ανωτέρω Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης διαβιβάστηκε αρμοδίως, ως αναφέρεται στον με αριθμό πρωτοκόλλου 574/28-09-2020 (Νέο σχετικό 02) Πίνακα Αποδεκτών, του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ.

Επειδή προσωπικά γνωρίζω το ποιόν του αντιδίκου μου, ο οποίος με ταλαιπωρεί πολλά χρόνια με πράξεις, που αρκετές είναι και ανείπωτες, επέστησα την προσοχή του  Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ), διά του από 23-06-2020 (Νέο σχετικό 03) αποσταλμένου  ηλεκτρονικού μηνύματος μου, με σκοπό να επιτελέσει το καθήκον της, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθω για τις ίδιες καταγγελλόμενες κατά εμού πράξεις του αντιδίκου μου.  

Παρά τα ανωτέρω.
Παρά  την καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΝΑ που σας κομίζω ως αναπόσπαστο περιεχόμενο της αίτησης μου Ενώπιον Σας, ως (σχετικά 07  &  08).
Παρά την κοινοποίηση της καταγγελίας μου στον Περιφερειάρχη (σχετικό 09), τον Δήμαρχο (σχετικό 10) και την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία και σχημάτισε αυτεπάγγελτα την με ΑΒΜ: Α2020/1839 δικογραφία για την οποία διατάχθηκε η ΠΕ 200/2020 (Νέο σχετικό 04).

Ο αντίδικός μου, δεν συμμορφώνεται και αυξανόμενα σταδιακά συνεχίζει να με ενοχλεί και να με προκαλεί. Επιπρόσθετα  να αμφισβητεί και να επιβουλεύεται την ιδιοκτησία μου, όπως προκύπτει από τα κατωτέρω φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Προς κατανόηση του σκοπού που επιδιώκει ο αντίδικός μου, πρέπει να τεθούν υπόψη του Σεβαστού Δικαστηρίου Σας, τα ακόλουθα:

Η ιδιοκτησία μου (ΨΗ) που είναι εγγεγραμμένη στην εταιρεία μου «ΠΥΓΜΗ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ» (σχετικό 02) αποτυπώνεται στο τοπογραφικό διάγραμμα της 84 Κτηματολογικής Μερίδας Γαιών Ρόδου στην οποία υφίσταται (σχετικό 01).
Όπως διαφαίνεται συνδυαστικά και από το τοπογραφικό διάγραμμα της όμορης 81 ΚΜΓΡ (Νέο σχετικό 05), έχω την απαιτούμενη απόσταση από τα  κτίρια της όμορης 81 ΚΜΓΡ, για να οικοδομήσω νόμιμα την ιδιοκτησία μου.

Ο αντίδικός μου με τα απόβλητα που έχει συσσωρεύσει και δεν απομακρύνει, παρά όλα όσα ανωτέρω εκτίθενται, επιχειρεί να οικειοποιηθεί και να εδραιώσει δικαιώματα στον χώρο έμπροσθεν και πλάγια της ιδιοκτησίας μου, με απώτερο σκοπό να μην δυνηθώ να οικοδομήσω.

Οι ανωτέρω αναφερόμενες επιδιώξεις του μη συμμορφούμενου αντίδικου μου, δηλαδή της οικονομικής και βιολογικής εξόντωσης μου και της οικειοποίησης του χώρου έμπροσθεν και πλάγια της ιδιοκτησίας μου προκύπτουν από τα κάτωθι φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Στη φωτογραφία που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 06) στις 18-08-2020 φαίνεται να μου έχει αποκλείσει και πάλι το αυτοκίνητο μου. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτή που συνεχίζεται και που αποτυπώνω σε φωτογραφίες μόνο εκείνες που κρίνω πολύ προκλητικές, όπως η συγκεκριμένη η οποία έγινε σε ώρα που γνώριζε ότι θα έφευγα με το αυτοκίνητο μου και προς τούτον ακριβώς τον λόγο με έκλεισε με αυτοκίνητο συνεργάτης του και χρειάστηκε να επιστρατεύσω την υπομονή και καρτερία μου για να απεγκλωβιστώ, καθώς καθόταν απέναντι και παρακολουθούσε χαιρέκακα να δει την αντίδραση μου για την συγκεκριμένη ενέργεια επισκέπτη του, ο οποίος καθυστέρησε επισταμένα και προκλητικά να με απεγκλωβίσει.

Στη φωτογραφία που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 07) στις 05-09-2020 φαίνεται να επισκευάζει αυτοκίνητο πελάτη του στη δική μου μεριά, έχοντας πάλι αποκλείσει το αυτοκίνητο μου, καθώς τον δικό του χώρο, ακόμη και σήμερα, καταλαμβάνουν τα απόβλητα που έχει σωρεύσει στην αυλή του, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες, που Σας κομίζω ως (σχετικά 03, 04, 05, 06, του σχετικού 08), της αίτησης μου.

Στη φωτογραφία της ημερομηνίας 30-08-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 08) φαίνεται το αυτοκίνητο που είχε κατά τον έλεγχο του  (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) στη θέση που διαφαίνεται στην φωτογραφία που Σας κομίζω με την αίτησή μου ως (σχετικό 08, του σχετικού 08) και ισχυρίστηκε προκλητικά ενώπιον του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ), κατά την αυτοψία που διενήργησε στις 28-05-2020, ότι το έχει προς επισκευή  δέκα χρόνια, να το έχει μεταθέσει μόνιμα δίπλα ακριβώς στην ιδιοκτησία μου, με σκοπό να δημιουργήσει δικαιώματα χρησικτησίας σε έναν χώρο που είναι, όπως διαφαίνεται από το τοπογραφικό (σχετικό 01) ένας τριγωνικός χώρος της 84ΚΜΓΡ μπροστά και εφαπτόμενος στην ιδιοκτησία μου, δημιουργώντας μου μελλοντικά, συνθήκες αδυναμίας οικοδόμησης της.

Στη φωτογραφία της ημερομηνίας 01-09-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 09) φαίνεται το μηχανάκι του να το έχει τοποθετήσει στην δική μου μεριά, κάτι που είναι μια συνήθης και μόνιμη ενέργεια του. Ο αντίδικος μου έχει γεμίσει με απόβλητα και τη δική του μεριά, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες που Σας κομίζω ως (σχετικά 03, 04, 05, 06, του σχετικού 08), συνεχίζοντας να τα διατηρεί εκεί, παρά την υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) και παρκάρει με το μηχανάκι του και το όποιο αυτοκίνητο  χρησιμοποιεί στη δική μου μεριά. Τούτο δε πράττει μόνιμα ως ένδειξη επιβολής και πρόκλησης, παίζοντας με τα νεύρα μου και την ψυχολογική ηρεμία μου, κωλύοντας με μόνιμα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.

Στις φωτογραφίες της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέα σχετικά 10, 11, 12, 13) φαίνεται το απόβλητο γκρί αυτοκίνητο τύπου τζιπ, το μπλέ αυτοκίνητο και το τρακτέρ που ευρίσκοντο σε άλλη θέση, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες  που Σας κομίζονται ως (σχετικά 08, 13, 14, 15, του σχετικού 08) να τα έχει τοποθετήσει μόνιμα σε αράδα και με τάξη δίπλα ακριβώς στην  ιδιοκτησία μου, με ξεκάθαρη πρόθεση να οικειοποιηθεί το χώρο μπροστά ακριβώς στην ιδιοκτησία μου. Έβγαλε τα απόβλητα σκουριασμένα κατάλοιπα των χορτοκοπτικών του, που σχημάτιζαν σωρό σκουπιδιών, όπως διαφαίνονται στις φωτογραφίες  που Σας κομίζονται ως (σχετικά 19, 23, 24, 25, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, του σχετικού 08) και μετέθεσε εκεί τα απόβλητα αυτοκίνητα του σε τάξη για να εδραιώσει δικαιώματα  εις βάρος μου σε ένα χώρο που είναι απέναντι από το μηχανουργείο του που διατηρεί στο κτιριακό μας συγκρότημα και σε απόσταση τουλάχιστον πενήντα με ογδόντα μέτρα από αυτό, αποκλείοντας μου την πρόσβαση στην ιδιοκτησία μου από το πλαϊνό και βόρειο μέρος αυτής.

Στις φωτογραφίες της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέα σχετικά 14 & 15) διαφαίνεται επιπρόσθετα  η ανωτέρω αναφερόμενη πρόθεση του να μου αποκλείσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στην ιδιοκτησία μου και να δημιουργήσει δικαιώματα στον χώρο μου.

Στη φωτογραφία της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 16) διαφαίνεται η παραμονή των απόβλητων σκαφών που διατηρεί παρά την υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) που του επιβλήθηκε ένεκα και αυτών, όπως διαφαίνεται στη φωτογραφία που Σας κομίζεται ως (σχετικό 22, του σχετικού 08).

Στη φωτογραφία της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 17) διαφαίνονται να παραμένουν στο χώρο τα απόβλητα αυτοκίνητα, παρά την  υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) που του επιβλήθηκε ένεκα και αυτών, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες που Σας κομίζονται ως (σχετικά 26 & 27, του σχετικού 08).

Στις φωτογραφίες της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέα σχετικά 18, 19, 20, 21) διαφαίνονται νέα και παλιά απόβλητα του να παραμένουν στο χώρο κάνοντας κατάληψη αυτού, χωρίς να έχει και χωρίς να δύναται να έχει, τέτοιο δικαίωμα.

Ο αντίδικος μου δεν ‘’παίρνει από λόγια’’, με προκαλεί σε εξωτερίκευση της οργής μου και με εξωθεί κατά αυτού να αυτοδικήσω, προς τούτο και η καταφυγή μου στο Σεβαστό Δικαστήριο Σας.

 

Επειδή προσκομίζω και επικαλούμαι τα κάτωθι σχετικά έγραφα και φωτογραφίες:

 1. Η με αριθμό 2959 Α /30-06-2020 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου κυρίου Σίμου Καρακόπουλου.
 2. Σχετικό 01:
  Το υπ’ αριθμόν 4047/2011 εκ του κτηματολογίου Ρόδου τοπογραφικό διάγραμμα της 84ΚΜΓΡ, όπου αποτυπώνεται η ιδιοκτησία μου (ΨΗ) & (Γ).
 3. Σχετικό 02:
  Το υπ’ αριθμόν 16068/11-08-2010 συμβόλαιο αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Ρόδου Αγάπης Καλομοίρη – Χατζηδιάκου.
 4. Σχετικό 03:
  Η υπ’ αριθμόν 16228/03-12-2008 συμβολαιογραφική πράξη σύστασης Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης, της συμβολαιογράφου Ρόδου Κωνσταντίνας Δενδρινού – Κουτσούκου.
 5. Σχετικό 04, α΄:
  Η υπ’ αριθμόν 47/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου.
 6. Σχετικό 04, β΄:
  Το υπ’ αριθμόν 559/04-10-2017 Πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Ρόδου.
 7. Σχετικό 05:
  Φωτογραφία που κομίζεται ως σχετικό 05.
 8. Σχετικό 06:
  Ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μου γνωστοποιείται από το Τμήμα Περιβάλλοντος ο αριθμός πρωτοκόλλου της καταγγελίας μου κατά του αντιδίκου μου.
 9. Σχετικό 07:
  Η από 14-05-2020 καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΝΑ κατά του αντιδίκου μου.
 10. Σχετικό 08:
  Τα σχετικά που συνοδεύουν την από 14-05-2020 καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΝΑ κατά του αντιδίκου μου.
 11. Σχετικό 09:
  Ηλεκτρονικό μήνυμα προς εμένα της Γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ, (Το σωστό είναι: Γραφείο Περιφερειάρχη)  με το οποίο μου γνωστοποιεί τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης της καταγγελίας  μου κατά του αντιδίκου μου.
 12. Σχετικό 10:
  Αντίγραφο του αριθμού πρωτοκόλλου καταχώρησης, της καταγγελίας μου κατά του αντιδίκου μου, στο Δήμο Ρόδου.
 13. Σχετικό 11:
  Η υπ’ αριθμόν 335/18-06-2020 έκθεση αυτοψίας του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου, (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ.ΣΟΥ).
 14. Σχετικό 12:
  Το υπ’ αριθμόν 337/19-06-2020 διαβιβαστικό έγγραφο της έκθεσης αυτοψίας του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ.
 15. Σχετικά 13, 14:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 13,  14.
 16. Σχετικά 15, 16, 17, 18:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 15, 16, 17, 18.
 17. Σχετικά 19, 20, 21, 22:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 19, 20, 21, 22.
 18. Σχετικό 23:
  Η από 16-10-2019 Αίτηση-Γνωστοποίηση προς την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
 19. Σχετικό 24:
  Η υπ’ αριθμόν 738/16-06-2020 αίτηση μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου.
 20. Σχετικό 25:
  Η από 17-06-2020 Συμπληρωματική – Διευκρινιστική αίτηση μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο Πρωτοδικών  Ρόδου.
 21. Σχετικά 26, 27, 28, 29:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 26, 27, 28, 29.
 22. Σχετικά 30, 31, 32:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 30, 31, 32.
 23. Νέο σχετικό 01:
  Η υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ).
 24. Νέο σχετικό 02:
  Το από 28-09-2020 διαβιβαστικό του Πίνακα Αποδεκτών της Πράξης Βεβαίωσης Παράβασης του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ.
 25. Νέο σχετικό:03
  Το από 23-06-2020 ηλεκτρονικό μου μήνυμα προς αρμοδίους με το οποίο εφιστώ την προσοχή του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ), για την καταγγελία μου κατά του αντιδίκου μου.
 26. Νέο σχετικό 04:
  Η από 14-07-2020 κλήση του Πταισματοδίκη Ρόδου για να εξεταστώ ως μάρτυρας σε ποινική υπόθεση κατά του αντιδίκου μου
 27. Νέο σχετικό 05:
  Το τοπογραφικό διάγραμμα της όμορης με την ιδιοκτησία μου 81 μερίδας γαιών Ρόδου.
 28. Νέα σχετικά 06, 07, 08, 09:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 06, 07, 08, 09.
 29. Νέα σχετικά 10, 11, 12, 13:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 10, 11, 12, 13.
 30. Νέα σχετικά 14, 15, 16, 17:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 14, 15, 16, 17.
 31. Νέα σχετικά 18, 19, 20, 21:
  Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 18, 19, 20, 21.

Επειδή εξαιτίας του κινδύνου και του κατεπείγοντος και για την αποτροπή τυχόν περαιτέρω δυσάρεστων και επιβλαβών προς εμένα   καταστάσεων, πρέπει να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.

Επειδή εν προκειμένω συντρέχει νόμιμη περίπτωση να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα υπό την μορφή της ρύθμισης κατάστασης, καθόσον υπάρχει επείγουσα περίπτωση και επικείμενος κίνδυνος, όσον αφορά το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, στην υγεία μου, στην ηρεμία και ειρήνη μου, την αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας μου, ούτως ώστε να υποχρεωθεί ο καθού να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα μου και να αμφισβητεί και επιβουλεύεται την ιδιοκτησία μου, με οιονδήποτε τρόπο και ειδικότερα:

 1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
 2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
 3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
 4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
 5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό κανένα αντικείμενο, δικό του η των πελατών του.
 6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

Επειδή όλοι οι ισχυρισμοί μου είναι νόμιμοι, βάσιμοι και αληθινοί, αποδεικνύονται δε από έγγραφα και μάρτυρες. 

 

Για τους λόγους αυτούς

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου .

Ζητώ

 

 1. Να γίνει δεκτό το παρόν σημείωμα μου.
 2. Να γίνει δεκτή η αίτηση μου.
 3. Να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
 4. Να υποχρεωθεί ο καθού, να συμμορφωθεί στα κάτωθι:
  1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
  2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
  3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
  4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
  5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό κανένα αντικείμενο, δικό του η των πελατών του.
  6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

   5. Να καταδικαστεί ο καθού στην δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου.

Ρόδος 12-10-2020

Ο αιτών                                             Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Θωμάς Χ. Σπανός                              Αναστάσιος Ε. Μπακαλούμας


Αγαπητοί αναγνώστες.
Η με αριθμό κατάθεσης 256/26-06-2020 αίτηση ασφαλιστικών μου κατά του Γεωργίου Βονάκη αρχικά προσδιορίστηκε να συζητηθεί κατά την δικάσιμο της 12-10-2020 όπου και αναβλήθηκε μετά από αίτημα του αντίδικου μου, διά του δικηγόρου του.
Νέα δικάσιμος ορίστηκε η 15-12-2020 όπου και κατά αυτήν δεν εκφωνήθηκε λόγω των έκτακτων δημιουργούμενων συνθηκών της πανδημίας covid-19.
Διά της με αριθμό κατάθεσης 342/23-03-2021 διαδικτυακά απεσταλμένης αίτησης του δικηγόρου μου Αναστάσιου Μπακαλούμα προς τον  Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου προσδιορίστηκε εκ νέου η συζήτηση της αίτησης μας κατά την δικάσιμο της 25-05-2021 όπου και συζητήθηκε, παρά το επίμονο αίτημα του αντίδικου μου για νέα αναβολή διά του δικηγόρου του.
Επί έδρας ο δικηγόρος μου Αναστάσιος Μπακαλούμας κατέθεσε το σημείωμα μας, το οποίο είχε πλέον ανανεωθεί και εμπλουτιστεί με τα νέα πεπραγμένα του αντίδικου μου, γνώση των οποίων μπορείτε να λάβετε κατωτέρω, καθώς Σας το παραθέτω αυτούσιο ως έχει.

Ρόδος 23-06-2021

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Του Θωμά - Δημήτριου Χρήστου Σπανού, κατοίκου Ρόδου 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, επαγγέλματος εμπόρου με ΑΔΤ: ΑΗ950857, (ΑΦΜ: 027637336).

ΚΑΤΑ

 Του Γεώργιου Βονάκη, κατοίκου Ρόδου, επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών, στο 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, (ΑΦΜ: 028230050).

___________________________***__________________________

Φέρεται για συζήτηση Σήμερα Ενώπιον Σας η με αριθμό κατάθεσης 256/26-6-2020 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (Ρύθμιση Κατάστασης) κατά του αντίδικου μου, η οποία έχει κοινοποιηθεί νομίμως και εμπροθέσμως, όπως αποδεικνύεται από την υπ’ αριθμόν 2959Α/30-06-2020 έκθεση επίδοσης  του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου κυρίου Σίμου  Καρακόπουλου, η οποία Σας κομίζεται πρώτη στον κατάλογο τον σχετικών με αρίθμηση σχετικού ένα (1)  και επί της οποίας επάγομαι και επικαλούμαι, εκθέτοντας επιπροσθέτως τα ακόλουθα:

Ο αντίδικος μου είναι ανεπίδεκτος διά λόγου συμμορφώσεως, προς τούτο και η καταφυγή μου στο Σεβαστό Δικαστήριο Σας, όπως είναι ακόμη ανεπίδεκτος συμμόρφωσης και προς τις δημόσιες αρχές, προς τις οποίες εκδηλώνει απείθεια, όπως προκύπτει από την σχετική αναφορά περί τούτου στην με αριθμό πρωτοκόλλου 574/24-09-2020 (Νέο σχετικό 01) Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης του  Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ).

Τούτη η απείθεια του προς τις δημόσιες αρχές αναφέρεται και περιγράφεται στα εδάφια  § 11, 12, 15,  της ανωτέρω αναφερομένης Πράξης Βεβαίωσης Παράβασης, την οποία προσπάθησε στρουθοκαμηλίζοντας να υπεκφύγει.
Προς τούτο:
Κατά την §11 δεν παρέλαβε την έκθεση αυτοψίας του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ).
Κατά την §12 η έκθεση αυτοψίας του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) του επιδόθηκε με κλητήρα.
Κατά την §15 δεν τήρησε τις προθεσμίες παροχής των απόψεων του.

Τούτη δε η ανωτέρω Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης διαβιβάστηκε αρμοδίως, ως αναφέρεται στον με αριθμό πρωτοκόλλου 574/28-09-2020 (Νέο σχετικό 02) Πίνακα Αποδεκτών, του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ.

Επειδή προσωπικά γνωρίζω το ποιόν του αντιδίκου μου, ο οποίος με ταλαιπωρεί πολλά χρόνια με πράξεις, που αρκετές είναι και ανείπωτες, επέστησα την προσοχή του  Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ), διά του από 23-06-2020 (Νέο σχετικό 03) αποσταλμένου  ηλεκτρονικού μηνύματος μου, με σκοπό να επιτελέσει το καθήκον της, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθω για τις ίδιες καταγγελλόμενες κατά εμού πράξεις του αντιδίκου μου.  

Παρά τα ανωτέρω.
Παρά  την καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΝΑ που σας κομίζω ως αναπόσπαστο περιεχόμενο της αίτησης μου Ενώπιον Σας, ως (σχετικά 07 & 08).
Παρά την κοινοποίηση της καταγγελίας μου στον Περιφερειάρχη (σχετικό 09), τον Δήμαρχο (σχετικό 10) και την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία και σχημάτισε αυτεπάγγελτα την με ΑΒΜ: Α2020/1839 δικογραφία για την οποία διατάχθηκε η ΠΕ 200/2020 (Νέο σχετικό 04).

Ο αντίδικός μου, δεν συμμορφώνεται και αυξανόμενα σταδιακά συνεχίζει να με ενοχλεί και να με προκαλεί. Επιπρόσθετα  να αμφισβητεί και να επιβουλεύεται την ιδιοκτησία μου, όπως προκύπτει από τα κατωτέρω φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Προς κατανόηση του σκοπού που επιδιώκει ο αντίδικός μου, πρέπει να τεθούν υπόψη του Σεβαστού Δικαστηρίου Σας, τα ακόλουθα:

Η ιδιοκτησία μου (ΨΗ) που είναι εγγεγραμμένη στην εταιρεία μου «ΠΥΓΜΗ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ» (σχετικό 02) αποτυπώνεται στο τοπογραφικό διάγραμμα της 84 Κτηματολογικής Μερίδας Γαιών Ρόδου στην οποία υφίσταται (σχετικό 01).
Όπως διαφαίνεται συνδυαστικά και από το τοπογραφικό διάγραμμα της όμορης 81 ΚΜΓΡ (Νέο σχετικό 05), έχω την απαιτούμενη απόσταση από τα  κτίρια της όμορης 81 ΚΜΓΡ, για να οικοδομήσω νόμιμα την ιδιοκτησία μου.

Ο αντίδικός μου με τα απόβλητα που έχει συσσωρεύσει και δεν απομακρύνει, παρά όλα όσα ανωτέρω εκτίθενται, επιχειρεί να οικειοποιηθεί και να εδραιώσει δικαιώματα στον χώρο έμπροσθεν και πλάγια της ιδιοκτησίας μου, με απώτερο σκοπό να μην δυνηθώ να οικοδομήσω.

Οι ανωτέρω αναφερόμενες επιδιώξεις του μη συμμορφούμενου αντίδικου μου, δηλαδή της οικονομικής και βιολογικής εξόντωσης μου και της οικειοποίησης του χώρου έμπροσθεν και πλάγια της ιδιοκτησίας μου προκύπτουν από τα κάτωθι φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Στη φωτογραφία που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 06) στις 18-08-2020 φαίνεται να μου έχει αποκλείσει και πάλι το αυτοκίνητο μου. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτή που συνεχίζεται και που αποτυπώνω σε φωτογραφίες μόνο εκείνες που κρίνω πολύ προκλητικές, όπως η συγκεκριμένη η οποία έγινε σε ώρα που γνώριζε ότι θα έφευγα με το αυτοκίνητο μου και προς τούτον ακριβώς τον λόγο με έκλεισε με αυτοκίνητο συνεργάτης του και χρειάστηκε να επιστρατεύσω την υπομονή και καρτερία μου για να απεγκλωβιστώ, καθώς καθόταν απέναντι και παρακολουθούσε χαιρέκακα να δει την αντίδραση μου για την συγκεκριμένη ενέργεια επισκέπτη του, ο οποίος καθυστέρησε επισταμένα και προκλητικά να με απεγκλωβίσει.

Στη φωτογραφία που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 07)  στις 05-09-2020 φαίνεται να επισκευάζει αυτοκίνητο πελάτη του στη δική μου μεριά, έχοντας πάλι αποκλείσει το αυτοκίνητο μου, καθώς τον δικό του χώρο, ακόμη και σήμερα, καταλαμβάνουν τα απόβλητα που έχει σωρεύσει στην αυλή του, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες, που Σας κομίζω ως (σχετικά 03, 04, 05, 06, του σχετικού 08), της αίτησης μου.

Στη φωτογραφία της ημερομηνίας 30-08-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 08) φαίνεται το αυτοκίνητο που είχε κατά τον έλεγχο του  (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) στη θέση που διαφαίνεται στην φωτογραφία που Σας κομίζω με την αίτησή μου ως (σχετικό 08, του σχετικού 08) και ισχυρίστηκε προκλητικά ενώπιον του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ), κατά την αυτοψία που διενήργησε στις 28-05-2020, ότι το έχει προς επισκευή  δέκα χρόνια, να το έχει μεταθέσει  μόνιμα δίπλα ακριβώς στην ιδιοκτησία μου, με σκοπό να δημιουργήσει δικαιώματα χρησικτησίας σε έναν χώρο που είναι, όπως διαφαίνεται από το τοπογραφικό (σχετικό 01) ένας τριγωνικός  χώρος της 84ΚΜΓΡ μπροστά και εφαπτόμενος στην ιδιοκτησία μου, δημιουργώντας μου μελλοντικά, συνθήκες αδυναμίας οικοδόμησης της.

Στη φωτογραφία της ημερομηνίας 01-09-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 09) φαίνεται το μηχανάκι του να το έχει τοποθετήσει στην δική μου μεριά, κάτι που είναι μια συνήθης και μόνιμη ενέργεια του. Ο αντίδικος μου έχει γεμίσει με απόβλητα και τη δική του μεριά, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες που Σας κομίζω ως (σχετικά 03, 04, 05, 06, του σχετικού 08), συνεχίζοντας να τα διατηρεί εκεί, παρά την υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) και παρκάρει με το μηχανάκι του και το όποιο αυτοκίνητο  χρησιμοποιεί στη δική μου μεριά.
Τούτο δε πράττει μόνιμα ως ένδειξη επιβολής και πρόκλησης, παίζοντας με τα νεύρα μου και την ψυχολογική ηρεμία μου, κωλύοντας με μόνιμα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.

Στις φωτογραφίες της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέα σχετικά 10, 11, 12, 13) φαίνεται το απόβλητο γκρί αυτοκίνητο τύπου τζιπ, το μπλέ αυτοκίνητο και το τρακτέρ που ευρίσκοντο σε άλλη θέση, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες  που Σας κομίζονται ως (σχετικά 08, 13, 14, 15, του σχετικού 08) να τα έχει τοποθετήσει μόνιμα σε αράδα και με τάξη δίπλα ακριβώς στην  ιδιοκτησία μου, με ξεκάθαρη πρόθεση να οικειοποιηθεί το χώρο μπροστά ακριβώς στην ιδιοκτησία μου. Έβγαλε τα απόβλητα σκουριασμένα κατάλοιπα των χορτοκοπτικών του, που σχημάτιζαν σωρό σκουπιδιών, όπως διαφαίνονται στις φωτογραφίες  που Σας κομίζονται ως (σχετικά 19, 23, 24, 25, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, του σχετικού 08) και μετέθεσε εκεί τα απόβλητα αυτοκίνητα του σε τάξη για να εδραιώσει δικαιώματα  εις βάρος μου σε ένα χώρο που είναι απέναντι από το μηχανουργείο του που διατηρεί στο κτιριακό μας συγκρότημα και σε απόσταση τουλάχιστον πενήντα με ογδόντα μέτρα από αυτό, αποκλείοντας μου την πρόσβαση στην ιδιοκτησία μου από το πλαϊνό και βόρειο μέρος αυτής.

Στις φωτογραφίες της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέα σχετικά 14 & 15) διαφαίνεται επιπρόσθετα  η ανωτέρω αναφερόμενη πρόθεση του να μου αποκλείσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στην ιδιοκτησία μου και να δημιουργήσει δικαιώματα στον χώρο μου.

Στη φωτογραφία της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 16) διαφαίνεται η παραμονή των απόβλητων σκαφών που διατηρεί παρά την υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) που του επιβλήθηκε ένεκα και αυτών, όπως διαφαίνεται στη φωτογραφία που Σας κομίζεται ως (σχετικό 22, του σχετικού 08).

Στη φωτογραφία της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 17) διαφαίνονται να παραμένουν στο χώρο τα απόβλητα αυτοκίνητα, παρά την  υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ) που του επιβλήθηκε ένεκα και αυτών, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες που Σας κομίζονται ως (σχετικά 26 & 27, του σχετικού 08).

Στις φωτογραφίες της 03-10-2020 που Σας κομίζω ως (Νέα σχετικά 18, 19, 20, 21) διαφαίνονται νέα και παλιά απόβλητα του να παραμένουν στο χώρο κάνοντας κατάληψη αυτού, χωρίς να έχει και χωρίς να δύναται να έχει, τέτοιο δικαίωμα.

Ο αντίδικος μου δεν ‘’παίρνει από λόγια’’, με προκαλεί σε εξωτερίκευση της οργής μου και με εξωθεί κατά αυτού να αυτοδικήσω, προς τούτο και η καταφυγή μου στο Σεβαστό Δικαστήριο Σας.

Όπως είναι ήδη γνωστό στο Σεβαστό Δικαστήριο Σας, η με αριθμό κατάθεσης 256/26-6-2020 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (Ρύθμιση Κατάστασης) κατά του αντίδικου μου, ένεκα το παρόν υπόμνημα μου, ορίστηκε αρχικά να συζητηθεί κατά την δικάσιμο της 12-10-2020, όπου και διά του νομικού εκπροσώπου του ο αντίδικος μου αιτήθηκε αναβολή.

Ορίστηκε νέα δικάσιμος η 15-12-2020.

Ο αντίδικός μου, δεν έχει σκοπό να υπαναχωρήσει των προθέσεων του, αυτών της επιδίωξης της βιολογικής και κοινωνικοοικονομικής μου εξόντωσης, με σκοπό την αμφισβήτηση και ιδιοποίηση της ιδιοκτησίας μου και των δικαιωμάτων μου στην 84 Κτηματολογική Μερίδα Γαιών Ρόδου, όπου αυτή υφίσταται, όντας ο ίδιος ενοικιαστής σε αυτήν και όχι ιδιοκτήτης.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις νέες φωτογραφίες της 13-12-2020, που Σας κομίζονται ως (Νέα σχετικά 22, 23, 24, 25) δεν υπαναχωρεί, παρά όλα όσα έχουν προηγηθεί και εκθέτω στην αίτηση μου και στο παρόν σημείωμα μου του ανωτέρω αναφερομένου υστερόβουλου σκοπού του, χρησιμοποιώντας απόβλητα μηχανολογικά εργαλεία και αυτοκίνητα.

Τα πλείστα εκ των οποίων δεν έχει αποσύρει, να παραμένουν έμπροσθεν του  παράνομου μηχανουργείου του και να εξακολουθούν  οι επισκέπτες και πελάτες του, μη βρίσκοντας  χώρο να παρκάρουν στη δική του μεριά να έρχονται και να παρκάρουν στη δική μου.

Όπως επίσης μπορείτε να διαπιστώσετε από τις νέες φωτογραφίες της 13-12-2020, που Σας κομίζονται ως (Νέα σχετικά 26, 27, 28, 29), έχει αντικαταστήσει τα απόβλητα ανταλλακτικά και χορτοκοπτικά με άλλα αυτοκίνητα απόβλητα και  μη σε τάξη, εμμένοντας του ανωτέρω αναφερομένου  σκοπού του.
Κυκλοφορεί δε τη φήμη ότι έχει ενοικιάσει τον συγκεκριμένο χώρο από τον αρχικό οικοπεδούχο Ιωάννη Μανουσέλη για να δικαιολογήσει η και αντιπαρέρθει κάθε εμπόδιο στον ανωτέρω αναφερόμενο σκοπό του.
Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβαίνει διότι απλά ο Ιωάννης Μανουσέλης δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα να πράξει τούτο, κάτι που για τον Ιωάννη Μανουσέλη είναι μια συνήθης παράνομη πρακτική που και στο παρελθόν έχει εφαρμόσει.
Είναι πολλά τα ακίνητα που έχει, άλλα διπλά πουλήσει, ο συγκεκριμένος ‘’κύριος’’ και άλλα έχει ενοικιάσει παράνομα, χωρίς να του ανήκουν.

Η με αριθμό 256/26-06-2020 κατατεθειμένη αίτηση μου ασφαλιστικών ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, κατά του αντίδικου μου Γεώργιου Βονάκη, ορίστηκε αρχικά να συζητηθεί κατά την δικάσιμο της 12-10-2020 όπου και αναβλήθηκε με αίτημα του αντίδικου μου διά του δικηγόρου του.
Νέα δικάσιμος ορίστηκε η 15-12-2020 όπου και κατά αυτήν δεν εκφωνήθηκε καν λόγο των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας covid-19.
Μετά από δικό μας σχετικό αίτημα, πού έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 342/23-03-2021 (Νέο σχετικό 31) στο Πρωτοδικείο Ρόδου ορίστηκε νέα δικάσιμος της συζήτησης της αίτησης μας η 25-05-2021.

Επειδή από την ανωτέρω ημερομηνία της 15-12-2020, όπου ανεβλήθη η συζήτηση της αίτησης μου, ο αντίδικος μου προέβηκε επιπρόσθετα και στα κατωτέρω αναφερόμενα.  

Επειδή ο αντίδικος μου κατά την ημέρα ορισμού της συζήτησης της αίτησης μου κατά την δικάσιμο της 15-12-2020 τοποθέτησε επιδεικτικά το τρακτέρ που φτιάχνει εδώ και πολλά χρόνια και φτιάξιμο αυτό δεν έχει, αλλά το χρησιμοποιεί απλά και μόνο για να κάνει κατάληψη στην περιοχή και το περιφέρει σε αυτήν τοποθετώντας το κάθε φορά και σε διαφορετικό σημείο και αυτή τη φορά μπροστά από την ιδιοκτησία μου και τον κάδο απορριμμάτων κωλύοντας μας ακόμη και σε αυτόν την  πρόσβαση, (Νέο σχετικό 32).

Επειδή στην φωτογραφία της ημερομηνίας 07-02-2021 (Νέο σχετικό 33) φαίνεται να έχει αλλάξει το τρακτέρ με άλλο αυτοκίνητο, κάτι που κάνει συχνά εναλλάσσοντας αυτοκίνητα και κρατώντας σταθερά υπό κατάληψη το χώρο έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου και επιχειρεί να την ιδιοποιηθεί σπέρνοντας τις ψευδείς φήμες ότι δεν είναι δική μου αλλά του δημοσίου.

Επειδή στις φωτογραφίες της ημερομηνίας 24-02-2021 (Νέα σχετικά 34, 35) φαίνεται προκλητικά ο ίδιος να παρκάρει ενώπιον μου με το αυτοκίνητο του στη μεριά μου και όχι στη δική του, έχοντας κάνει μόνιμη κατάληψη τη πρόσοψη της ιδιοκτησίας μου, αποκλείοντας μου το σημείο που συνήθως παρκάρω με το αυτοκίνητο μου, προκαλώντας με να του ζητήσω το λόγο και να δημιουργηθεί επεισόδιο με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις, αυτοδικώντας.

Επειδή στις φωτογραφίες της ημερομηνίας 02-03-2021 (Νέα σχετικά 36, 37, 38) φαίνεται να μου έχει αποκλείσει όλη την δική μου μεριά ακόμη και έμπροσθεν του καταστήματος μου με αυτοκίνητα των πελατών του οι οποίοι δεν βρίσκουν να παρκάρουν μπροστά στο δικό του μηχανουργείο στο οποίο έχει εναποτεθειμένα παλιά και νέα απόβλητα, περιορίζοντας μου την πρόσβαση στο δικό μου κτίριο όπου στεγάζω τις επαγγελματικές  μου δραστηριότητες και φορτοεκφορτώνω εμπορεύματα με δυσκολία. Και
Επειδή με αυτό τον τρόπο κωλύει επιπρόσθετα και μακροχρόνια την απρόσκοπτη διέλευση έμπροσθεν του σημείου όπου η ιδιοκτησία μου των αυτοκινήτων των πελατών και των λοιπών ιδιοκτητών που δραστηριοποιούνται στο κτιριακό μας συγκρότημα, όπως φαίνεται στις ίδιες ανωτέρω αναφερόμενες φωτογραφίες (Νέα σχετικά 36, 37, 38).

Επειδή η εργασία μου απαιτεί να πηγαινοέρχομαι με το αυτοκίνητο πολλές φορές την ημέρα και να φορτοεκφορτώνω εμπορεύματα τα οποία διακινώ προς πώληση και κέρδος ένεκα βιοπορισμού μου. Και 
Επειδή συχνά βρίσκω αποκλεισμένη την είσοδο της αποθήκης μου από παρκαρισμένα αυτοκίνητα επισκεπτών που δεν βρίσκουν να παρκάρουν αλλού, καθώς όλη σχεδόν την περιοχή την έχει κάνει κατάληψη με απόβλητα και παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς αριθμούς , εμποδίζοντας με να φορτοεκφορτώσω εμπορεύματα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία της 16-03-2021 (σχετικό 39).

Επειδή συχνά παρκάρει, εναλλάσσοντας αυτά, αυτοκίνητα προς επισκευή έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου για μέρες και τα επισκευάζει εκεί παρουσία και τρίτων, όπως διαφαίνεται στις φωτογραφίες της 24-03-2021 (Νέα σχετικά 40, 41).

Επειδή έχει κάνει μόνιμη κατάληψη του χώρου έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου αποκλείοντας την πρόσβαση μου σε αυτήν, εναλλάσσοντας διαφορετικά αυτοκίνητα όπως φαίνεται από την φωτογραφία της ημερομηνίας 04-04-2021 (Νέο σχετικό 42) και τη φωτογραφία της ημερομηνίας 09-05-2021 (Νέο σχετικό 43).

Επειδή ο αντίδικος μου είναι ανεπίδεκτος διά λόγου συμμορφώσεως.

Επειδή με την όλη συμπεριφορά του ασκεί μακροχρόνια επιβολή προς όλους όσους δραστηριοποιούμαστε στο κτιριακό μας συγκρότημα και αμφισβητεί και απαξιώνει τις ιδιοκτησίες μας.

Επειδή με αφορμή την κρινόμενη αίτηση μου ασφαλιστικών μέτρων για ρύθμιση της κατάστασης που επικρατεί, όχι μόνον μεταξύ εμού και του αντιδίκου μου, αλλά και μεταξύ όλων όσων δραστηριοποιούμαστε στο κτιριακό μας συγκρότημα, έλαβαν το θάρρος να εκθέσουν τα όσα υπομένουν από τον αντίδικο μου και δύο ακόμη επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό πολλά χρόνια μάλιστα πολύ πριν τον αντίδικο μου και των οποίων τις ιδιοκτησίες και αυτών απαξιώνει και εμποδίζει και αυτών τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, όντας ο ίδιος μισθωτής και όχι ιδιοκτήτης, κάτι που προσπαθεί να γίνει μέσω όλων όσων εκτίθενται στην αίτηση μου και το παρόν.

Επειδή οι ανωτέρω δύο εκ των πολλών που υπομένουμε τον αντίδικο μου, έχουν καταθέσει ενόρκως τις δικές τους απόψεις και μαρτυρίες και αυτοί είναι ο κύριος Ιωάννης Κανδίνος και ο κύριος Παύλος Σπυρίδης.

Επειδή η υπ’ αριθμόν 342/21-05-2021 (Νέο σχετικό 44 α΄) ένορκη κατάθεση του κυρίου Ιωάννη Κανδίνου σας κομίζεται νομοτύπως συνοδεία της υπ’ αριθμόν Ν520027181/19-05-2021 (Νέο σχετικό 44 β΄) βεβαίωσης του ειδικού γραμματίου νομικής βοήθειας του δικηγόρου μου κυρίου Αναστάσιου Μπακαλούμα, της υπ’ αριθμόν 3800 Α΄/18-05-2021 (Νέο σχετικό 44 γ΄) έκθεσης επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Σίμου Μ. Καρακόπουλου και της υπ’ αριθμόν 101/18-06-2020 (Νέο σχετικό 44 δ΄) Πράξης χορήγηση νομικής βοήθειας του Πρωτοδικείου Ρόδου.

Επειδή η υπ’ αριθμόν 343/21-05-2021 (Νέο σχετικό 45 α΄) ένορκη κατάθεση του κυρίου Παύλου Σπυρίδη σας κομίζεται νομοτύπως συνοδεία της υπ’ αριθμόν  101/18-06-2020 (Νέο σχετικό 45 β΄) Πράξης χορήγηση νομικής βοήθειας του Πρωτοδικείου Ρόδου, της υπ’ αριθμόν Ν520027180/19-05-2021 (Νέο σχετικό 45 γ΄) βεβαίωσης του ειδικού γραμματίου νομικής βοήθειας του δικηγόρου μου κυρίου Αναστάσιου Μπακαλούμα και της υπ’ αριθμόν 3799 Α΄/18-05-2021 (Νέο σχετικό 45 δ΄) έκθεσης επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Σίμου Μ. Καρακόπουλου.

Επειδή ο αντίδικος μου συνεχίζει να ενεργεί ωσάν να μην υπάρχουμε και δεν μας υπολογίζει ως ανθρώπινες υπάρξεις, επαγγελματίες και γείτονες.

Επειδή εξακολουθεί να μην σέβεται τις ιδιοκτησίες μας και την επαγγελματική μας δραστηριότητα που μας εξασφαλίζει τον βιοπορισμό μας.

Επειδή ενεργεί και πράττει ωσάν να μην υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον βάλει στη θέση του και να τον συμμορφώσει και επιδιώκει την  εξωτερίκευση της οργής μας ενός εκάστου εξ ημών.

Επειδή ενέχει ο κίνδυνος εντέλει κάποιος να μην αντέξει και να  εξωτερικεύσει την οργή του κατά του αντίδικου μου, αυτοδικώντας.

Επειδή είναι πάμπολλα τα παραδείγματα και δεν χρήζει ανάγκη παράθεσης κανενός, όπου διά ασήμαντον αφορμήν έχουν τελεστεί απονενοημένες ενέργειες ανθρώπων κατά ανθρώπων.

Επειδή ο αντίδικος μου, με την όλη αμετανόητη και ανυποχώρητη κατά εμού και ημών συμπεριφορά του, μας εξωθεί όλους μας προς αυτή την κατεύθυνση.     

Επειδή προς αποφυγή τούτου προσφεύγω διά της κρινόμενης και του παρόντος Ενώπιον  Σας, προς ρύθμιση της κατάστασης που επικρατεί με τον αντίδικο μου στο κτιριακό μας συγκρότημα.

Επειδή προσκομίζω και επικαλούμαι τα κάτωθι σχετικά έγραφα και φωτογραφίες:

 1. Η με αριθμό 2959 Α /30-06-2020 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Ρόδου κυρίου Σίμου Καρακόπουλου.
 2. Σχετικό 01: Το υπ’ αριθμόν 4047/2011 εκ του κτηματολογίου Ρόδου τοπογραφικό διάγραμμα της 84ΚΜΓΡ, όπου αποτυπώνεται η ιδιοκτησία μου (ΨΗ) & (Γ).
 3. Σχετικό 02: Το υπ’ αριθμόν 16068/11-08-2010 συμβόλαιο αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Ρόδου Αγάπης Καλομοίρη – Χατζηδιάκου.
 4. Σχετικό 03: Η υπ’ αριθμόν 16228/03-12-2008 συμβολαιογραφική πράξη σύστασης Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης, της συμβολαιογράφου Ρόδου Κωνσταντίνας Δενδρινού – Κουτσούκου.
 1. Σχετικό 04, α΄: Η υπ’ αριθμόν 47/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου.
 1. Σχετικό 04, β΄: Το υπ’ αριθμόν 559/04-10-2017 Πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Ρόδου.
 1. Σχετικό 05: Φωτογραφία που κομίζεται ως σχετικό 05.
 1. Σχετικό 06: Ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μου γνωστοποιείται από το Τμήμα Περιβάλλοντος ο αριθμός πρωτοκόλλου της καταγγελίας μου κατά του αντιδίκου μου.
 1. Σχετικό 07: Η από 14-05-2020 καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΝΑ κατά του αντιδίκου μου.
 1. Σχετικό 08: Τα σχετικά που συνοδεύουν την από 14-05-2020 καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΝΑ κατά του αντιδίκου μου.
 1. Σχετικό 09: Ηλεκτρονικό μήνυμα προς εμένα της Γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ, με το οποίο μου γνωστοποιεί τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης της καταγγελίας  μου κατά του αντιδίκου μου.
 1. Σχετικό 10: Αντίγραφο του αριθμού πρωτοκόλλου καταχώρησης, της καταγγελίας μου κατά του αντιδίκου μου, στο Δήμο Ρόδου.
 1. Σχετικό 11: Η υπ’ αριθμόν 335/18-06-2020 έκθεση αυτοψίας του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου, (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ.ΣΟΥ). 
 1. Σχετικό 12: Το υπ’ αριθμόν 337/19-06-2020 διαβιβαστικό έγγραφο της έκθεσης αυτοψίας του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ.
 1. Σχετικά 13, 14: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 13, 14.
 1. Σχετικά 15, 16, 17, 18: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 15, 16, 17, 18.
 1. Σχετικά 19, 20, 21, 22: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 19, 20, 21, 22.
 1. Σχετικό 23: Η από 16-10-2019 Αίτηση-Γνωστοποίηση προς την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
 1. Σχετικό 24: Η υπ’ αριθμόν 738/16-06-2020 αίτηση μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου.
 1. Σχετικό 25: Η από 17-06-2020 Συμπληρωματική – Διευκρινιστική αίτηση μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο Πρωτοδικών  Ρόδου.
 1. Σχετικά 26, 27, 28, 29: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 26, 27, 28, 29.
 1. Σχετικά 30, 31, 32: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 30, 31, 32.

Ακολουθούν τα σχετικά του σημειώματος (Νέα):

 1. Νέο σχετικό 01: Η υπ’ αριθμόν 574/24-09-2020 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ).
 1. Νέο σχετικό 02: Το από 28-09-2020 διαβιβαστικό του Πίνακα Αποδεκτών της Πράξης Βεβαίωσης Παράβασης του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΝΑ.
 1. Νέο σχετικό 03: Το από 23-06-2020 ηλεκτρονικό μου μήνυμα προς αρμοδίους με το οποίο εφιστώ την προσοχή του (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ), για την καταγγελία μου κατά του αντιδίκου μου.
 1. Νέο σχετικό 04: Η από 14-07-2020 κλήση του Πταισματοδίκη Ρόδου για να εξεταστώ ως μάρτυρας σε ποινική υπόθεση κατά του αντιδίκου μου, ένεκα η καταγγελία μου στην διεύθυνση περιβάλλοντος.
 1. Νέο σχετικό 05: Το τοπογραφικό διάγραμμα της όμορης με την ιδιοκτησία μου 81 μερίδας γαιών Ρόδου.
 1. Νέα σχετικά 06, 07, 08, 09: Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 06, 07, 08, 09.
 1. Νέα σχετικά 10, 11, 12, 13: Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 10, 11, 12, 13.
 1. Νέα σχετικά 14, 15, 16, 17: Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 14, 15, 16, 17.
 1. Νέα σχετικά 18, 19, 20, 21: Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 18, 19, 20, 21.
 1. Νέα σχετικά 22, 23, 24, 25: Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 22, 23, 24, 25.
 1. Νέα σχετικά 26, 27, 28, 29: Φωτογραφίες που κομίζονται ως Νέα σχετικά 26, 27, 28, 29.
 1. Νέο σχετικό 31: Το από 23-03-2021 ηλεκτρονικά σταλμένο αίτημα του δικηγόρου μου προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου για τον προσδιορισμό της αίτησης μου.
 1. Νέα σχετικά 32, 33, 34, 35: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 32, 33, 34, 35.
 1. Νέα σχετικά 36, 37, 38, 39: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 36, 37, 38, 39.
 1. Νέα σχετικά 40, 41, 42, 43: Φωτογραφίες που κομίζονται ως σχετικά 40, 41, 42, 43.
 1. Νέο σχετικό 44 α΄: Η υπ’ αριθμόν 342/21-05-2021 ένορκη βεβαίωση του Ειρηνοδικείου Ρόδου για τον μάρτυρα Ιωάννη Κανδίνο.
 1. Νέο σχετικό 44 β΄: Η υπ’ αριθμόν Ν520027181/19-05-2021 βεβαίωση του δικηγορικού συλλόγου Ρόδου για το ειδικό γραμμάτιο νομικής βοήθειας του δικηγόρου μου Αναστάσιου Μπακαλούμα.
 1. Νέο σχετικό 44 γ΄: Η υπ’ αριθμόν 3800 Α΄/18-05-2021 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Σίμου Καρακόπουλου.
 1. Νέο σχετικό 44 δ΄: Η υπ’ αριθμόν 101/18-06-2020 Πράξη του Πρωτοδικείου Ρόδου.
 1. Νέο σχετικό 45 α΄: Η υπ’ αριθμόν 343/21-05-2021 ένορκη βεβαίωση του Ειρηνοδικείου Ρόδου για τον μάρτυρα Παύλο Σπυρίδη.
 1. Νέο σχετικό 45 β΄: Η υπ’ αριθμόν 101/18-06-2020 Πράξη του Πρωτοδικείου Ρόδου.
 1. Νέο σχετικό 45 γ΄: Η υπ’ αριθμόν Ν520027180/19-05-2021 βεβαίωση του δικηγορικού συλλόγου Ρόδου για το ειδικό γραμμάτιο νομικής βοήθειας του δικηγόρου μου Αναστάσιου Μπακαλούμα.
 1. Νέο σχετικό 45 δ΄: Η υπ’ αριθμόν 3799 Α΄/18-05-2021 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Σίμου Καρακόπουλου.

Επειδή εξαιτίας του κινδύνου και του κατεπείγοντος και για την αποτροπή τυχόν περαιτέρω δυσάρεστων και επιβλαβών προς εμένα   καταστάσεων, πρέπει να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.

Επειδή εν προκειμένω συντρέχει νόμιμη περίπτωση να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα υπό την μορφή της ρύθμισης κατάστασης, καθόσον υπάρχει επείγουσα περίπτωση και επικείμενος κίνδυνος, όσον αφορά το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, στην υγεία μου, στην ηρεμία και ειρήνη μου, την αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας μου, ούτως ώστε να υποχρεωθεί ο καθού να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα μου και να αμφισβητεί και επιβουλεύεται, ανυποχώρητα και αμετανόητα, την ιδιοκτησία μου, με οιονδήποτε τρόπο και ειδικότερα:

 1. Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
 2. Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
 3. Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
 4. Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
 5. Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό κανένα αντικείμενο, δικό του η των πελατών του.
 6. Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.

Επειδή όλοι οι ισχυρισμοί μου είναι νόμιμοι, βάσιμοι και αληθινοί, αποδεικνύονται δε από έγγραφα και μάρτυρες. 

Για τους λόγους αυτούς
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.

Ζητώ

 1. Να γίνει δεκτό το παρόν σημείωμα μου.
 2. Να γίνει δεκτή η αίτηση μου.
 3. Να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
 4. Να υποχρεωθεί ο καθού, να συμμορφωθεί στα κάτωθι:
 • Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
 • Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
 • Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
 • Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
 • Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό κανένα αντικείμενο, δικό του η των πελατών του.
 • Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.
 1. Να καταδικαστεί ο καθού στην δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου.

Ρόδος 25-05-2021

               Ο αιτών                                             Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
               Θωμάς Χ. Σπανός                                  Αναστάσιος Ε. Μπακαλούμας

            SpTh Ypografi 180x122


Αγαπητοί αναγνώστες.
Ο αντίδικος μου κατέθεσε το από 27-05-2021 σημείωμα του στη γραμματέα του Πρωτοδικείου Ρόδου την 28-05-2021.
Επί αυτού κατέθεσα προσθήκη - αντίκρουση, γνώση της οποίας μπορείτε να λάβετε πατώντας και εδώ.
Τούτη θέτω στη διάθεση Σας και αυτούσια ως έχει κατωτέρω.

Ρόδος 24-06-2021

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

.

.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ – ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ

(Αίτηση Ασφαλιστικών. Αριθμός Κατάθεσης: 256/26-06-2020)

Του Θωμά - Δημήτριου Χρήστου Σπανού, κατοίκου Ρόδου 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, επαγγέλματος εμπόρου με ΑΔΤ: ΑΗ950857, (ΑΦΜ: 027637336).

ΚΑΤΑ

 Του Γεώργιου Βονάκη, κατοίκου Ρόδου, επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών, στο 5ο χλμ Λεωφόρος Ρόδου Λίνδου, (ΑΦΜ: 028230050).

___________________________***__________________________

Επί του από 28-05-2021 κατατεθειμένου σημειώματος στη γραμματεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, από τον αντίδικο μου, τα κάτωθι:

Αντίκρουση Σημειώματος αντίδικου:
Σχετικά με την αναφορά του αντίδικου μου ότι  δήθεν  δεν αναφέρω με ποιες φράσεις με εξυβρίζει και ότι δήθεν δεν αναφέρω ημερομηνίες και συγκεκριμένα περιστατικά,  σας παραπέμπω ενδεικτικά και μόνον στη 3η σελίδα της αίτηση μου.
Σχετικά με την αναφορά του αντίδικου μου ότι δήθεν δεν μου κλείνει την είσοδο του ακινήτου μου στο δημόσιο δρόμο με τα αυτοκίνητα  του και ότι αυτά είναι παρκαρισμένα μακριά από την είσοδο του κτιρίου μου, σας παραπέμπω σε όλες τις φωτογραφίες που κομίζω συνοδεία της αίτησης μου και του σημειώματος μου. 

Έτι περαιτέρω:
Ο αντίδικος μου αμετανόητα συνεχίζει στρουθοκαμηλίζοντας στην αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας μου με σκοπό να την ιδιοποιηθεί.
Όπως κατά συνθήκη πράττει και όπως έπραξε και παρουσία των αστυνομικών  που επιβλήθηκαν μεταξύ μας επεισοδίου στις 05-09-2019 και αναφέρω στην αίτηση μου και στο σημείωμα μου, διαδίδει ότι ο ακάλυπτος χώρος δίπλα ακριβώς στην οικοδομημένη ιδιοκτησία μου, τον οποίο έχω περιμαντρωμένο με συρματόπλεγμα, δεν είναι δικός μου, αλλά του δημοσίου.
Αυτό του το ανυπόστατο επιχείρημα ενισχύει  με το να αναφέρει ότι εναποθέτει αυτοκίνητα σε δημόσιο δρόμο.
Προσπαθεί να αποστρέψει την προσοχή του δικαστηρίου από τον αποκλεισμό της αδόμητης ιδιοκτησίας μου, την οποία προσπαθεί να οικειοποιηθεί αποκλείοντας την με τα απόβλητα του και διαδίδοντας ότι δεν είναι δική μου αλλά του δημοσίου.
Δεν υπάρχει δημόσιος χώρος εντός του κτιριακού μας συγκροτήματος, αλλά κοινόχρηστος χώρος των ιδιοκτητών σε αυτό.
Δεν υπάρχει δημόσιος χώρος στον οποίο εναποθέτει τα επί χρόνια προς δήθεν επισκευή αυτοκίνητα των πελατών του, τα οποία είναι κύρια χωρίς αριθμό και δεν θα έπρεπε να καταλαμβάνουν τον κοινόχρηστο χώρο του κτιριακού μας συγκροτήματος, δυσκολεύοντας μας όλους στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.
Σχετικά δε με το ότι δεν με έχει εξυβρίσει σας παραπέμπω, μεταξύ πολλών άλλων, στο αναφερόμενο μεταξύ μας επεισόδιο της 05-09-2019 όπου παρουσία των αστυνομικών με αποκάλεσε τρελό και μαλάκα και οι αστυνομικοί με ρώτησαν αν θέλω να του καταθέσω μήνυση  και αρνήθηκα καθώς έχω πολλά ανοιχτά δικαστικά μέτωπα και δεν θα ήθελα να προσθέσω και άλλα.
Όμως, μη έχοντας άλλη επιλογή οδηγήθηκα στη διαιτησία αντί της αυτοδικίας την οποία μανιωδώς επιδιώκει να μου εκμαιεύσει.
Κατά αυτό δε το επεισόδιο οι αστυνομικοί μου ζήτησαν να τους αποδείξω ότι η ιδιοκτησία την οποία μου έχει μόνιμα πλέον αποκλεισμένη ο αντίδικος μου με τα απόβλητα του είναι δική μου, πράγμα που και έπραξα επιδεικνύοντας τους το τοπογραφικό διάγραμμα και το συμβόλαιο του ακινήτου μου.
Όμως, η άνευ προηγουμένου εξώθηση του αντίδικου μου με οδήγησε στην από 14-05-2020 καταγγελία μου (σχετικό 07, της αίτησης μου) προς το Τμήμα Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου την  οποία κοινοποίησα αρμοδίως και για την οποία σχηματίστηκε η με αριθμό Α.Β.Μ.: Α2020/1839 Δικογραφία.
Στις φωτογραφίες της ημερομηνίας 30-05-2021 (σχετικό 01) φαίνεται καθαρά το κτίριο μου και δίπλα η αδόμητη περιμαντρωμένη  ιδιοκτησία μου την οποία μόνιμα έχει περικυκλωμένη ο αντίδικος μου, παρά όλα όσα έχουν προηγηθεί, διαδίδοντας ότι δεν είναι δική μου αλλά του δημοσίου.
Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να την ιδιοποιηθεί διαδίδοντας ότι είναι του δημοσίου, κάνοντας χρησικτησία το χώρο που είναι αυλή μου στα πλάγια της αδόμητης ιδιοκτησίας μου.
Προς τούτο έχει κάνει μόνιμη κατάληψη και της πρόσοψης της ιδιοκτησίας μου με μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα όπως είναι η κόκκινη παλιά μερσεντές (σχετικό 01) και με αυτοκίνητα που συνεχώς εναλλάσσει αποκλείοντας μου να παρκάρω εγώ μπροστά στην  αδόμητη ιδιοκτησία μου και να αναγκάζομαι να παρκάρω μπροστά στο μαγαζί μου κλείνοντας με αυτό τον τρόπο αναγκαστικά τη δική μου είσοδο.
Όπως φαίνεται στο τοπογραφικό διάγραμμα που σας προσκομίζω με την αίτηση μου ως σχετικό 01 αυτής το κτίριο μου είναι χαρακτηρισμένο με το κεφαλαίο γράμμα (Γ)  και η αδόμητη ιδιοκτησία μου με τα κεφαλαία γράμματα (ΨΗ).
Ο χώρος που καταλαμβάνουν τα απόβλητα αυτοκίνητα που έχει σωρεύσει ο αντίδικος μου είναι στο όριο των 81 και 84 κτηματολογικών μερίδων γαιών Ρόδου. Είναι κοινόχρηστος χώρος του κτιριακού μας συγκροτήματος.
Δεν είναι ιδιοκτησία του Ιωάννη Μανουσέλη για να την παραχωρήσει στον αντίδικο μου.
Ως έχει και με αυτές τις συνθήκες αγόρασα το συγκεκριμένο ακίνητο, έχω τη δυνατότητα να το οικοδομήσω, καθώς έχω την ενδεικνυόμενη απόσταση των δέκα (10) μέτρων από το έτερο υφιστάμενο κτίριο.
Εάν ο αντίδικός μου αποκτήσει δικαιώματα από χρησικτησία εγώ δεν θα δύναμαι να οικοδομήσω πλέον την αδόμητη ιδιοκτησία μου με ότι αυτό συνεπάγεται και αυτό επιδιώκει.

Όσον αφορά το υπ’ αριθμόν 1690/2020 πληρεξούσιο που κομίζει ο αντίδικος μου ως σχετικό ένα (1) συνοδεία του σημειώματος του, τα κάτωθι:

 1. Δεν συγκεκριμενοποιεί τον συγκεκριμένο χώρο που ο αντίδικός μου έχει καταπατήσει πλάγια και έμπροσθεν τη ιδιοκτησίας μου, αλλά αναφέρεται σε τρις (3) διαφορετικές κτηματολογικές μερίδες στις οποίες ο Ιωάννης Μανουσέλης δεν έχει πλέον καμία ιδιοκτησία. Δεν του ανήκει κάτι σε αυτές για να τις δώσει να τις χρησιμοποιεί κάποιος τρίτος με τους όρους και τις προϋποθέσεις που σε αυτό αναφέρονται.
 2. Δεν αναφέρεται στη συγκεκριμένη συμβολαιογραφική πράξη από πού εκπορεύεται αυτή του η δυνατότητα για να παραχωρήσει τη συγκεκριμένη πληρεξουσιότητα στον αντίδικο μου. Δεν αναφέρεται δηλαδή βάση ποιών άλλων συμβολαιογραφικών πράξεων και τίτλων ιδιοκτησίας προέβηκε σε αυτή του την ενέργεια.
 3. Ο Ιωάννης Μανουσέλης αυτό θα το έκανε και για την Ακρόπολη.
 4. Το συγκεκριμένο διάτρητο και άνευ αντικειμένου ειδικό πληρεξούσιο συστάθηκε στις 02-10-2020 μετά την με αριθμό πρωτοκόλλου 255/15-05-2020 (σχετικά 06 – 12, της αίτησης μου) κατατεθειμένη καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος, και με σκοπό να συνεχίσει να κάνει κατάληψη του χώρου ο αντίδικος μου με νέα απόβλητα του.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες που κομίζει ο αντίδικος μου ως σχετικό 2 συνοδεία του σημειώματος του αυτές καταδεικνύουν επισταμένα το κτίριο μου και προς αποστροφή της προσοχής του Δικαστηρίου από την αδόμητη ιδιοκτησία μου την οποία αυτή συγκεκριμένα έχει αποκλείσει ο αντίδικος μου και αυτή κύρια επιβουλεύεται και σε αυτήν μου έχει αποκλείσει την  πρόσβαση, καθώς την έχει περικυκλώσει με νέα απόβλητα του.  

Αντίκρουση ένορκης κατάθεσης Ιωάννη Μανουσέλη.
Ο συγκεκριμένος μάρτυρας πρωτίστως έχει κριθεί δικαστικά ως ψευδομάρτυρας δια της υπ’ αριθμόν 2346/29-09-2010 απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Ρόδου και όχι μόνον.
Η ενέργειά του δε αυτή, να ψευδομαρτυρεί δηλαδή, είναι μια συνήθης πρακτική του και γίνετε αλληλέγγυα και κατ’ εξακολούθηση, προς όμοιους του, (σχετικό 02).
Δευτερευόντως βαρύνεται με απάτες που διαπράττει μακροχρόνια εις βάρος της κοινωνίας της Ρόδου, όπως προκύπτει, ενδεικτικά και μόνον αναφερόμενος, από την υπ’ αριθμόν 3651/2002 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, (σχετικό 03).
Έτι περαιτέρω:
Ο συγκεκριμένος μάρτυρας διαπράττει απάτη και επίκαιρα με την ανωτέρω αναφερόμενη και προσκομιζόμενη ως σχετικό ένα (1) του σημειώματος του,  υπ’ αριθμόν 1690/2020 συμβολαιογραφική πράξη του συμβολαιογράφου Ηλία Ν. Ζωίδη που κομίζει ο αντίδικος μου για να παρουσιάσει δήθεν νόμιμη την κατάληψη που έχει κάνει στον κοινόχρηστο χώρο των ιδιοκτησιών μας προσβλέποντας στην ιδιοποίηση του δια χρησικτησίας.
Ο Ιωάννης Μανουσέλης  δεν έχει κανένα δικαίωμα να πράξει τούτο, καθώς δεν έχει ιδιοκτησία πλέον στις 81, 84 και 85 κτηματολογικές μερίδες γαιών Ρόδου όπου οι ιδιοκτησίες μας, τις οποίες απαξιώνει και επιβουλεύεται ο αντίδικος μου, κωλύοντας τις επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας.
Ο συγκεκριμένος δε μάρτυρας επιδίδεται σε συνδυασμό με τον αντίδικό μου στην απόσπαση της προσοχής του δικαστηρίου από την παράνομη κατάληψη του καθώς καταδεικνύουν αμφότεροι την οικοδομημένη ιδιοκτησία μου και όχι την αδόμητη την οποία έχει αποκλείσει ο αντίδικός μου τοποθετώντας πέριξ αυτής τα απόβλητα του.
Τούτο πράττουν καταδεικνύοντας τη οικοδομημένη ιδιοκτησία μου η οποία πράγματι δεν έχει πλάγια είσοδο αλλά είναι όμορη με την αδόμητη την οποία μου έχει αποκλείσει ο αντίδικος μου, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στις φωτογραφίες που κομίζω με την αίτηση μου και τις προτάσεις μου.
Όσο δε για την αναφορά του ότι οι δικοί μου μάρτυρες κατέθεσαν ένεκα εκφοβισμού μου, κρίνοντας κυριολεκτικά εξ ιδίων τα αλλότρια, σας παραπέμπω στην ένορκη κατάθεση του μάρτυρα μου κυρίου Παύλου Σπυρίδη ο οποίος καταλήγει σε αυτήν:
«Βοηθείστε μας σας παρακαλώ γιατί κάθε μέρα τσακωνόμαστε».

Σχετικά με την αναφορά και των δύο μαρτύρων, προς αποστροφή της προσοχής του Σεβαστού Δικαστηρίου Σας, από την πραγματική αιτία για την συμπεριφορά και την κατάληψη του αντίδικου μου, για την οποία αμύνομαι προσφεύγοντας Ενώπιον Σας, ότι δηλαδή αυτό γίνετε επειδή έπαψε να με βοηθάει οικονομικά, αυτό έχει υπέρ εκμεταλλευτεί  από τον αντίδικο μου και τους μάρτυρες του, καθόσον:
Ο αντίδικος μου με τον μάρτυρα του Ιωάννη Μανουσέλη μου έχουν κάνει τα μύρια όσα και τους υπομένω μακροχρόνια και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για να μην αυτοδικήσω και καταστώ υπόλογος.
Ένεκα των όλων όσων κατά εμού έχουν πράξει μακροχρόνια, με έχουν φέρει σε αδυναμία διαβίωσης, και η υποβόσκουσα και όχι εκδηλωμένη συμπεριφορά του αντίδικου μου με έφερε σε έκφραση της οργής μου στις 05-09-2019 όπου και έστειλε τον αδελφό του να μαζέψει νερά από το οικόπεδο μου το οποίο επιβουλεύεται   ο αντίδικος μου. Όταν τον ρώτησα τι κάνει μέσα στην  ιδιοκτησία μου είπε ότι ο αδελφός του τον έστειλε. Ρώτησα τον αντίδικο μου γιατί είπε στον αδελφό του να καταπατήσει την ιδιοκτησία μου και να μαζέψει τα νερά μου είπε ότι εγώ του το είπα, προσπαθώντας να με βγάλει και τρελό από πάνω. Τότε το αίμα μου ανέβηκε στο κεφάλι μου και αυτοδίκησα μαζεύοντας τα απόβλητα του και τα τοποθέτησα στη δική του μεριά ελευθερώνοντας τη δική μου.
Του επεισοδίου επιλήφθηκε η αστυνομία στον οποίο είπε να βγάλει τα απόβλητα του από την  μεριά μου. Μόλις οι αστυνομικοί έφυγαν τα ξανά τοποθέτησε στη μεριά μου και πάλι.
Πριν από αυτή την εκδήλωση φανερά πλέον των προθέσεων του, ενέδιδα στην λυκοφιλία του και αρκετές φορές προς το τέλος του  μήνα με δάνειζε άλλες φορές 20€ η 40€ η μέχρι και 100€ τα οποία στην αρχή του μήνα πάντα επέστρεφα.
Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο υιός του έκανε θέμα για τα δανεικά που μου έδινε και τον προκάλεσα ενώπιον όσων παρίστατο  να πει αν του οφείλω τίποτα.
Τότε  είπε ότι δεν του οφείλω, καθώς πάντα μετά από λίγες ημέρες του τα επέστρεφα.
Ο αντίδικος μου αρεσκόταν με την κατάσταση πενίας στην οποία με έχει οδηγήσει με τις συκοφαντίες του, τις καταπατήσεις του και τις ανάρμοστες συμπεριφορές του και με δάνειζε για να του οφείλω και χάρη και να μην αντιδρώ στα κατά εμού δρώμενα του.

Επανερχόμενος στον μάρτυρα Ιωάννη Μανουσέλη, θέτω Ενώπιον Σας, σχετικά με την πρόσφατη δράση του, τα όσα διενήργησε κατά εμού σε συνδυασμό με τον αντίδικο μου και στόχο την ιδιοκτησία μου την οποία επιβουλεύονται αμφότεροι, ως κατωτέρω:
Η γενεσιουργός αιτία όλων όσων μακροχρόνια διαδραματίζονται κατά εμού στο κτιριακό μας συγκρότημα, οφείλονται κύρια στο αυθαίρετο και κατά το ήμισυ κατεδαφιστέο κτίριο της όμορης της ιδιοκτησίας μου 80Α Κτηματολογικής Μερίδας Γαιών Ρόδου, όπως αυτό φαίνεται ως γιαπί στο βάθος των φωτογραφιών που σας κομίζω ως (σχετικό 01) και την πανοραμική φωτογραφία αποσπάσματος από τους χάρτες του Εθνικού Κτηματολογίου που Σας κομίζω ως (σχετικό 04)
Σε αυτό το κτίριο είναι συνιδιοκτήτης ο μάρτυρας του αντίδικου μου Ιωάννης Μανουσέλης, η ιδιοκτησία του οποίου είναι προσημειωμένη όπως αυτά αμφότερα διαπιστώνονται από το υπ’ αριθμό 1600/2009 (σχετικό 05) Πιστοποιητικό Ιδιοκτησίας της όμορης, στη δική μου ιδιοκτησία,  80Α Κτηματολογικής Μερίδας Γαιών Ρόδου, όπου το αυθαίρετο κτίριο με την υπ’ αριθμόν 246/98 (σχετικό 06) ληγμένη οικοδομική άδεια από τις 24-06-2006, όπως αυτό προκύπτει από το σώμα αυτής και το υπ’ αριθμόν 2440/27-05-2013 (σχετικό 07) έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης Ρόδου.
Η συγκεκριμένη οικοδομική άδεια αδυνατεί αναθεώρησης και επανέκδοσης όπως προκύπτει από το υπ’ αριθμόν 1301/06-04-2015 (σχετικό 08) έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.   
Μοναδική διέξοδο νομιμοποίησης και έκδοσης οικοδομικής αδείας στο συγκεκριμένο κτίριο προσφέρει η όμορη αδόμητη ιδιοκτησία μου, όπως προκύπτει από τη μία εκ των πολλών τεχνικών εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης που κατέχω του αρχιτέκτονα μηχανικού κυρίου Νίκου Σαββόπουλου, (σχετικό 09) και του σχεδιαγράμματος που την συνοδεύει (σχετικό 10)

Όπως εκθέτω στην αίτηση μου, ένεκα της αποθράσυνσης  του αντίδικου μου, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να συνετιστεί  παρά τις μέχρι τότε καταγγελίες σε Αστυνομία και Εισαγγελία των γειτόνων μου, προέβηκα στην με αριθμό κατάθεσης 255/15-05-2020 (σχετικά 06 – 12, της αίτησης μου) καταγγελία μου προς το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου (σχετικά 07 & 08 της αίτησης μου).
Ένεκα αυτής σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα η με Α.Β.Μ.: Α2020/1839 δικογραφία κατά του αντίδικου μου, ένεκα της οποίας κατέθεσα Ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου το από 16-10-2020 υπόμνημα μου στις 15-10-2018 (σχετικό 11).
Προφανώς ένεκα της καταγγελίας μου, στις 06-06-2020 ο μάρτυρας Ιωάννης Μανουσέλης με τον αντίδικο μου προέβησαν σε μερικό καθαρισμό των μπαζών και μερικών αποβλήτων που υπήρχαν στο χώρο που έχει κάνει κατάληψη ο αντίδικος μου.
Τούτο έπραξαν για να καταδείξουν ότι ο χώρος είναι ιδιοκτησία του Ιωάννη Μανουσέλη και για να εμπλέξουν εμένα σε μια περιπέτεια με προπηλακισμούς και ψευδομαρτυρίες που είχαν αποτέλεσμα την παράνομη φυλάκιση μου για μια μέρα και με ένα στημένο συμβάν όπως εκθέτω στην  από 12-06-2020 (σχετικό 12)  κατατεθειμένη έγκληση μου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
Ένεκα της ψευδούς έγκλησης κατά εμού του μάρτυρα του αντίδικου μου Ιωάννη Μανουσέλη σχηματίστηκε κατά εμού η με Α.Β.Μ.: 2020/2184 δικογραφία για την οποία ο αντίδικος μου ψευδομαρτύρησε στις 14-09-2020 (σχετικό 13) στο Πταισματοδικείο Ρόδου.
Ένεκα αυτής της ψευδομαρτυρίας του αντίδικου μου κατέθεσα την από 29-10-2020 (σχετικό 14) εγχειρισμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έγκληση μου.

Όλα όσα εκτίθενται στην παρούσα Προσθήκη – Αντίκρουση μου και διαδραματίζονται μακροχρόνια κατά εμού, έχουν γενεσιουργό αιτία την νομιμοποίηση του αυθαίρετου  και κατά το ήμισυ κατεδαφιστέου κτιρίου (σχετικά 01  &  04-08) της όμορης της ιδιοκτησίας μου 80Α ΚΜΓΡ, στο οποίο ο μάρτυρας του αντίδικου μου Ιωάννης Μανουσέλης είναι συνιδιοκτήτης και η ιδιοκτησία του είναι προσημειωμένη από έτερο συνιδιοκτήτη του.
Η μακροχρόνια λοιπόν, το λιγότερο που θα μπορούσα να εκφραστώ απρεπής συμπεριφορά του αντίδικου μου, κατά εμού, έχει σκοπό  να με κάνει να αγανακτήσω, να οργιστώ και να αυτοδικήσω για να καταστώ  υπόλογος Ενώπιον Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών και προς τούτο με εξωθεί στα άκρα αποκλείοντας με από την ιδιοκτησία μου για την οποία έχω υποστεί τα πάνδεινα και για να την αποκτήσω και για να την διασώσω.
Η μακροχρόνια δε επιδίωξη του, χρησιμοποιώντας απόβλητα, να αποκτήσει δικαιώματα στον κοινόχρηστο χώρο του κτιριακού μας συγκροτήματος, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της αδόμητης ιδιοκτησίας μου, για την οποία διαδίδει ότι είναι του δημοσίου, είναι για να την  οικειοποιηθεί και να διασφαλίσει την νομιμοποίηση του αυθαίρετου και κατά το ήμισυ κατεδαφιστέου κτιρίου της 80Α ΚΜΓΡ, με την ληγμένη και αδυνατούσα αναθεώρησης και επανέκδοσης της 246/98 (σχετικό 06) οικοδομικής άδειας του κτιρίου στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης ο ψευδομάρτυρας του Ιωάννης Μανουσέλης.
Ως εκ των ανωτέρω, μα και γενικότερα όσα εκθέτω στο παρόν και προκύπτουν από τα προσκομιζόμενα με αυτό σχετικά έγγραφα η καταφυγή μου στο Σεβαστό Δικαστήριο Σας είναι   αδήριτη ανάγκη  προς αποφυγή έκφρασης της οργής, αν όχι εμού,  των γειτόνων μου.
Ο ένας δε εκ των οποίων πήρε το θάρρος να καταθέσει τη μαρτυρία του, ο κύριος Παύλος Σπυρίδης  Σας παρακαλεί,  διά αυτής,  να μας βοηθήσετε.

Αντίκρουση ένορκης κατάθεσης Σάββα Καλαεντζή.
Ο συγκεκριμένος μάρτυρας αναφέρεται και αυτός στα αρκετές φορές δανεικά με τα οποία με εξυπηρετούσε ο αντίδικος μου και όχι για πολλά χρόνια όπως αναφέρει, με τρόπο ώστε να υπονοεί ότι δεν του επέστρεφα τα δανεικά για λίγες μέρες που με εξυπηρετούσε στα πλαίσια όπως ανωτέρω έχω αναφέρει ώστε να μην αντιδρώ στα μακροχρόνια κατά εμού δρώμενα του, τα οποία υπερέβη σε βαθμό που δεν άντεξα άλλο και αντέδρασα στις 05-09-2019, όπου και το επεισόδιο του οποίου επιλήφθηκε η αστυνομία.
Δανεικά για λίγες ημέρες μου έδινε και του τα επέστρεφα πάντα και όχι όπως αφήνει να εννοηθεί ότι δεν του τα επέστρεφα και να ενισχύει την εκδοχή  αυτή  και ο αντίδικος μου λέγοντας ψέματα και προς απαξίωση μου δεξιά και αριστερά ότι με τάιζε και με πότιζε.
Ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει ότι παρκάρει στο δρόμο απέναντι από το μηχανουργείο του αντίδικου μου.
Δεν υπάρχει δρόμος δημόσιος για να παρκάρει απέναντι από το μηχανουργείο του αντίδικου μου. Απέναντι από το μηχανουργείο του αντίδικου μου είναι η ιδιοκτησία μου και όταν έρχεται ο συγκεκριμένος μάρτυρας να πηγαίνει να παρκάρει μπροστά στο μηχανουργείο που επισκέπτεται και όχι μπροστά στην  ιδιοκτησία μου, στερώντας την πρόσβαση μου σε αυτήν και να καταλαμβάνει το χώρο όπου σταθμεύω το  δικό μου αυτοκίνητο.
Αναφέρει δε ότι δεν του έκανα ποτέ παρατήρηση για αυτή του την ενέργεια. Σε κανέναν απολύτως δεν έχω κάνει παρατήρηση, καθώς οι επισκέπτες στο κτιριακό μας συγκρότημα δεν ευθύνονται  για το γεγονός ότι παρκάρουν στη δική μου μεριά, αφού δεν μπορούν να παρκάρουν στη μεριά του  αντίδικου μου ο οποίος έχει σωρεύσει σε αυτήν πλήθος αποβλήτων και εμμένει στην ενέργεια του αυτή χωρίς να τα αποσύρει, ώστε να ελευθερωθεί ο χώρος του και να παρκάρουν οι επισκέπτες του μπροστά στο δικό του μηχανουργείο.
Επί πλέον οι επισκέπτες στο κτιριακό μας συγκρότημα, έρχονται για λίγο και φεύγουν ενώ ο αντίδικος μου έχει κάνει κατάληψη του χώρου με απόβλητα με σκοπό την απαξίωση των ιδιοκτησιών μας και την καταπάτηση του κοινόχρηστου χώρου μας στον οποίο θα μπορούσαν να παρκάρουν οι επισκέπτες του κτιριακού μας συγκροτήματος και πελάτες μας και όχι να καταλαμβάνουν τον κοινόχρηστο χώρο τα απόβλητα του αντίδικου μου.
Αναφέρεται και ο συγκεκριμένος μάρτυρας στο ότι του έχει παραχωρήσει το χώρο επίσημα ο Μανουσέλης σε συμβολαιογράφο, κάτι που ως ανωτέρω αναφέρω και καταδεικνύω και αποδεικνύω δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα να πράξει.

Επειδή ο αντίδικος μου κάλεσε προς υποστήριξη των θέσεων του δύο μάρτυρες ο ένας εκ των οποίων, ο Ιωάννης Μανουσέλης, πλέον όλων των άλλων που τον βαρύνουν , έχει κριθεί δικαστικά ως ψευδομάρτυρας και αμφότεροι είναι επισκέπτες στο κτιριακό μας συγκρότημα στο οποίο όλοι όσοι δραστηριοποιούμαστε σε αυτό, μεταξύ των οποίων και οι μάρτυρες μου,  υποκείμεθα όλοι μας της ανάρμοστης, επιβλητικής και ασεβούς συμπεριφοράς του αντίδικου μου, εν αντιθέσει με εκείνους.

Επειδή κομίζω συνοδεία της παρούσης τα κάτωθι αναφερόμενα δέκα τέσσερα (14) σχετικά ντοκουμέντα:

 1. Τέσσερις (4) φωτογραφίες της περιοχής όπου το κτίριο μου, το οικόπεδο μου και η κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν και πλάγια της αδόμητης ιδιοκτησίας μου, (σχετικό 01).
 2. Η από 01-03-2012 αίτηση μου προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου αναφέρω την υπ’ αριθμόν 2346/2010 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου που αφορά τον μάρτυρα Ιωάννη Μανουσέλη, (σχετικό 02).
 3. Η υπ’ αριθμόν 3651/2002 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, που αφορά τον μάρτυρα του αντίδικου μου Ιωάννη Μανουσέλη, (σχετικό 03).
 4. Απόσπασμα του Εθνικού Κτηματολογίου όπου αποτυπώνεται δορυφορικά το αυθαίρετο κτίριο της 80Α ΚΜΓΡ συνιδιοκτησίας του μάρτυρα του αντίδικου μου Ιωάννη Μανουσέλη, (σχετικό 04).
 5. Το υπ’ αριθμόν 1600/2009 Πιστοποιητικό Ιδιοκτησίας της 80Α ΚΜΓΡ από το οποίο προκύπτει ότι ο μάρτυρας του αντίδικου μου είναι συνιδιοκτήτης του αυθαίρετου κτιρίου που υφίσταται σε αυτήν, (σχετικό 05).
 6. Το σώμα της υπ’ αριθμόν 246/98 οικοδομικής άδειας, (σχετικό 06).
 7. Το υπ’ αριθμόν 2440/27-05-2013 έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης Ρόδου, (σχετικό 07).
 8. Το υπ’ αριθμόν 1301/06-04-2015 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, (σχετικό 08).
 9. Η τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης του αρχιτέκτονα μηχανικού κυρίου Νίκου Σαββόπουλου, (σχετικό 09).
 10. Το σχεδιάγραμμα που συνοδεύει την ανωτέρω αναφερόμενη τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης, (σχετικό 10).
 11. Η από 15-10-2018 κατάθεση μου στο Πταισματοδικείο Ρόδου, συνοδεία του υπομνήματος μου που κατέθεσα, (σχετικό 11).
 12. Η από 12-06-2020 εγχειρισμένη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, έγκληση μου κατά και του μάρτυρα του αντίδικου μου Ιωάννη Μανουσέλη, (σχετικό 12).
 13. Η από 14-09-2020 ψευδής ένορκη κατάθεση του αντίδικου μου στο Πταισματοδικείο Ρόδου, (σχετικό 13).
 14. Η από 29-10-2020 εγχειρισμένη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, έγκληση μου κατά και του αντίδικου μου, (σχετικό 14).

Επειδή όλοι οι ισχυρισμοί μου είναι νόμιμοι, βάσιμοι και αληθινοί, αποδεικνύονται δε από έγγραφα και μάρτυρες. 

Για τους λόγους αυτούς
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου .

Ζητώ

 1. Να γίνει δεκτή η παρούσα προσθήκη – αντίκρουση μου.
 2. Να γίνει δεκτό το επί έδρας κατατεθειμένο σημείωμα μου.
 3. Να γίνει δεκτή η αίτηση μου.
 4. Να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.
 5. Να υποχρεωθεί ο καθού, να συμμορφωθεί στα κάτωθι:
 • Να απαγορευτεί σε αυτόν να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων την περιοχή των ακινήτων μου.
 • Να απέχει από οιαδήποτε διαπροσωπική επικοινωνία μαζί μου είτε δια ζώσης, είτε δια τεχνολογικών μέσων (τηλεφώνου κ.α.).
 • Να απαγορευθεί στον καθού να προσεγγίζει οποιοδήποτε περιουσιακό μου αγαθό.
 • Να απομακρύνει τα απόβλητα, τα αυτοκίνητα και χορτοκοπτικά, δικά του η πελατών του και κάθε αντικείμενο που έχει εναποθέσει εφαπτόμενα και σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την ιδιοκτησία μου.
 • Να μην ξανά εναποθέσει ποτέ στο χώρο αυτό κανένα αντικείμενο, δικό του η των πελατών του.
 • Να απειληθεί κατά του καθού προσωπική κράτηση (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για κάθε παράβαση του διατακτικού της απόφασης, άλλως να διατάξει το Δικαστήριο Σας, κάθε πρόσφορο, κατά την κρίση του, μέτρο για την ρύθμιση της κατάστασης αυτής.
 1. Να καταδικαστεί ο καθού στην δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου.

                                                      Ρόδος 01-06-2021

                                                                          Ο αιτών                                              Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
                                                                          Θωμάς Χ. Σπανός                               Αναστάσιος Ε. Μπακαλούμας

SpTh Ypografi 180x122


Αγαπητοί αναγνώστες.
Θέτω στη διάθεση Σας την υπ' αριθμόν 160/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), η οποία απορρίπτει την 256/26-06-2020 αίτηση μου ασφαλιστικών μέτρων.

Ρόδος 14-07-2021

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos